Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Beşiktaş Karabük maçı ne zaman, saat kaçta? Bilet fiyatları ne kadar? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, geçtiğimiz sezon yaşadığı başarıyı Kardemir Karabükspor maçıyla domine etmeye çalışacak. Peki Beşiktaş Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in3. hafta müsabakalarıkapsamında oynanacak Beşiktaş-Karabükspormaçı 10EylülCumartesigünü, saat 21:15'de, Lig TVkanalından canlı izlenebilecek. Bu maçın hakemi Serkan Çınarolurken, yardımcılıklarını Ali Saygın Önelve Mehmet Cem Hanoğluüstlenecek.

        Ligin ilk iki haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenip, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 4 puan toplayan siyah-beyazlı takım, yarınki maçı kazanıp, Vodafone Arena'daki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

        Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından sahasında geçen sezon Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u da 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı takım bu sezon evindeki ilk karşılaşmasında ise Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 üstünlük sağladı.

        İSTANBUL'DA BEŞİKTAŞ FARKI

        Beşiktaş ile Karabük lig tarihinde 8 kez Siyah-Beyazlılar’ın ev sahipliğinde karşılaştı. Bu maçlarda konuk ekibin hiç galibiyeti bulunmazken 4 maç berabere bitti, 4 maçı da Kartal kazandı. Toplamda ise iki ekip 16 defa birbirine rakip olurken, 9 kez Beşiktaş, 2 kez de Karabük güldü. 5 maç eşitlikle bitti.

        MUHTEMEL 11'LER

        BEŞİKTAŞ: Fabricio (Tolga), Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Caner Erkin, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Olcay Şahan, Cenk Tosun

        KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Kerim Zengin, Valerica Gaman, Dany Nounkeu, Iasmin Latovlevici, Ceyhun Gülselam, Andre Poko, Abdou Traore, Olafur Skulason, Cristian Tanase, Serdar Deliktaş

        BEŞİKTAŞ, KARABÜK'E BİLENİYOR

        Beşiktaş, yarın evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması gerçekleştiren Siyah Beyazlılar, sonra minyatür kalede pasa dayalı hücum organizasyonu yaptı. Antrenman penaltı ve şut çalışması ile tamamlandı.

        BİLET FİYATLARI 80 TL'DEN BAŞLIYOR

        Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma öncesi kale arkası biletlerin çoğunluğu tükendi.

        Kategori Bilet Fiyatı
        1903 Tribünü C 800,00 TL
        1903 Tribünü B-D 750,00 TL
        1903 Tribünü A-E 700,00 TL
        VIP 700,00 TL
        1.Kategori 345,00 TL
        2.Kategori 275,00 TL
        3.Kategori 195,00 TL
        4.Kategori 170,00 TL
        5.Kategori 150,00 TL
        6.Kategori 135,00 TL
        7.Kategori 90,00 TL
        8.Kategori 80,00 TL
        Misafir 80,00 TL

        YENİ TRANSFERLER FORMA BEKLEYECEK

        Beşiktaş'ın transferin son günlerinde kadroya dahil ettiği oyuncular yarınki maç için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

        Daha önce transfer edilmesine rağmen lisansı yetişmediği için Atiker Konyaspor karşısında forma giymeyen Anderson Talisca'nın yanı sıra Caner Erkin, Vincent Aboubakar, Gökhan İnler, Güneş'in şans vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı formayla resmi maça çıkacak.

        Beşiktaş altyapısından yetişen ve Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan ancak bu sezon için kiralık olarak kadroya yeniden dahil edilen Atınç Nukan da uzun bir aradan sonra eski takımının formasını giymenin heyecanını yaşayacak.

        Fenerbahçe'den transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle henüz lig maçlarında forma giyme fırsatı bulamayan Gökhan Gönül'ün de yarın ilk maçına çıkması bekleniyor.

        ARAS ÖZBİLİZ SAKAT

        Sakatlığı bulunan Aras Özbiliz, yarınki maçta forma giymeyecek.

        Ermenistan Milli Takımı'nın Danimarka ile oynadığı Dünya Kupası eleme grubu maçında sakatlanan Aras Özbiliz'in sol dizinde ödem tespit edilmişti.

        NECİP UYSAL CEZALI

        Siyah-beyazlı takımda Atiker Konyaspor karşısında kırmızı kart gören Necip Uysal, cezası nedeniyle Kardemir Karabükspor karşısında görev alamayacak.

        Şenol Güneş'in bu sezon savunmanın göbeğinde görev verdiği Necip, deplasmandaki karşılaşmada 82. dakikada ikinci sarı kartı görerek, kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı.

        Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Olcay Şahan ve Vincent Aboubakar muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ