Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın üstünde kara bulutlar! - Futbol Haberleri

        Kötü geçen sezonun ardından Beşiktaş’a karşı Süper Kupa’yı kazanıp lige de moralli başlayan Aslan, daha 3. hafta olmasına rağmen 6 sakat verdi.

        Thun’la oynanan sezonun açılış maçında ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Koray Günter’in yanı sıra Süper Kupa maçında sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Lukas Podolski’yle şok yaşayan Cimbom, devam eden süreçte takıma yeni katılan 4 transferini de bu kabusa kurban verdi.

        Cavanda’yı 3 hafta, milli takımlarından sakat dönen Kolbeinn Sigthorsson ve Serdar Aziz’i de 1’er aylığına kaybeden G.Saray, son şoku da Kayseri maçını tamamlayamayan Nigel de Jong’la yaşadı. Önceki gün oynanan maçın ikinci yarısında oyuna giren Hollandalı ön libero, 90. dakikada yerini Hamit Altıntopa bırakmak zorunda kaldı.

        ‘KURŞUN DÖKTÜRELİM’

        Peş peşe yaşanan sakatlıklar sosyal medyada da yankı buldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, “Bu işte bir sakatlık var. Bu kadar da talihsizlik olmaz. Nedir sakatlıklardan çektiğimiz. Hazır bayram gelmişken kurban kestirmek ya da kurşun döktürmek

        lazım” şeklinde mesajlarla yaşananlara isyan etti.

        BASKETBOLDA DA AYNI KABUS

        Geçtiğimiz sezonu Eurocup zaferiyle tamamladıktan sonra bu yıl Euroleague için önemli oyuncuları transfer eden

        erkek takımındaki sakatlıklar, futbolu aratmıyor. G.Saray’da henüz Beko Basketbol Ligi başlamadan 3’ü ciddi, 5 sakatlık yaşandı.

        Takımın en önemli oyuncularından Vladimir Micov’un 1 ay parkeden uzak kalacağının açıklanmasının yanı sıra yeni transferler Austin Daye ve Justin Dentmon’un hafif sakatlıkları can sıktı. Takıma katılan diğer yeni transfer Russ Smith de

        dizindeki ödem nedeniyle 10 gün ayrı kalacak. Anadolu Efes’te yaşadığı sakatlığı nükseden Nenad Krstic ise basketbolu bırakmak zorunda kaldı.

        Kadınlarda ön çapraz bağları kopan Meltem Yıldızhan’la birlikte basketbol şubesinde şimdiden 4’ü ciddi 6 oyuncu sakatlığa kurban verildi.

        Öte yandan geçen yıl Eurocup finalinin en değerli oyuncusu seçilen Stephane Lasme ise dopingden dolayı 1 yıl basketboldan men edilmişti.

        SAKATLANAN OYUNCULAR

        Koray Günter

        Lukas Podolski

        Luis Cavanda

        Kolbeinn Sigthorsson

        Serdar Aziz

        Nigel de Jong

        CİDDİ SAKATLIĞI BULUNAN BASKETBOLCULAR

        Vlademir Micov

        Nenad Krstic (Basketbolu bıraktı)

        Russ Smith

        Meltem Yıldızhan (Kadın basketbol)

        HAFİF SAKATLIĞI BULUNAN BASKETBOLCULAR

        Austin Daye

        Justin Dentmon

        HABERTÜRK SPOR / Erhan Kaan ADIGÜZEL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ