Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya La Liga'da zengin fakire karşı! - Futbol Haberleri

        Leganes Kulübü'nün satışa çıkardığı Barcelona maçı biletleri 2 saat 20 dakika içinde tükenirken, Madrid bölgesinde bulunan yaklaşık 200 bin nüfuslu kentte karşılaşma öncesi büyük bir beklenti var.

        Leganes'i La Liga'ya çıkaran teknik direktör olan Asier Garitano, "Barcelona ile aramızda ekonomik olarak çok büyük olan farkın sahada daha az olmasını umuyoruz" dedi.

        "Barcelona gibi biz de La Liga takımıyız ve biz de onlar gibi en iyi şekilde maça hazırlanacağız" diyen Garitano, sözlerine şöyle devam etti:

        "Rakipten, onun başarılarından ve yıldız futbolcularından konuşmak bizi çok fazla şartlandırabilir. Çünkü onlardan konuşurken kendimizin neler yapabileceğini, en iyi futbolu nasıl oynamamız gerektiğini unutabiliriz. Bize zorluğunu bilsek de, her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız."

        La Liga'da ilk defa mücadele ettiklerinden her maçın kendileri için önemli ve tarihi olduğunu vurgulayan Garitano, Barcelona ile karşılaşacakları için memnun ve heyecanlı olduklarını ifade etti.

        Barcelona'nın ligde geçtiğimiz hafta sahasında Alaves'e karşı kaybetmiş olmasının kendilerinin işini zorlaştıracağını dile getiren Leganes Teknik Direktörü, "Barcelona gibi bir takım kaybetmeye çok alışık değildir. Özellikle Alaves gibi bir takıma evinde kaybetmesi onlar için daha zor bir durum. Eminim Barcelonalı futbolcular buraya motivasyonları çok daha yüksek bir şekilde geleceklerdir. Barcelona'ya karşı oynamak zaten zorken, bizim için daha da zorlaşacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

        "TARAFTARLAR İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLACAKTIR"

        Maç öncesinde Leganes sokaklarında yer alan bazı pankartlarda Lionel Messi'nin "tanrı" olarak adlandırılması dikkati çekerken, İspanyol teknik adam bunun normal karşılanması gerektiğini bildirdi.

        Garitano "20-30 yıldır Leganes Kulübünün üyesi olanlar, beni yolda çevirip, 'Messi gibi bir futbolcunun bu sahada oynayacağını hayal bile edemezdik.' diyorlar. Messi'nin bu sahaya çıkacak olması kesinlikle taraftarımız ve futbolcularımız için farklı ve özel bir şey olacak. Taraftarlar için güzel bir gün olacaktır. Biz de iyi futbol ile taraftarımızın zevk almasını sağlamayı umuyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ