Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin de yer aldığı A Grubu'nda Feyenoord ve Manchester United, De Kuip Stadı'nda karşı karşıya geldi.

        2

        Dirk Kuyt'ın da formasını giydiği Hollanda ekibi Feyenoord, 79. dakikada Vilhena'nın attığı golle, Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United'ı 1-0 yenerek gecenin sürprizine imza attı.

        3

        B Grubu maçında APOEL, Astana'yı 2-1 mağlup etti. APOEL'in golleri 75'te Oliveira ve 87'de Camargo'dan gelirken Astana'nın tek golünü 45. dakikada Maksimovic kaydetti.

        4

        B grubunun diğer maçında Olympiakos, Young Boys'u 42. dakikada Cambiasso'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

        5

        C Grubu'nda Anderlecht, sahasında Azerbaycan temsilcisi Qabala'yı 3-1 yendi. Ev sahibinin gollerini 14' Teodorczyk, 41'de Santos (k.k) ve 77'de Capel atarken, Qabala'nın tek golü 20. dakikada Dabo'dan geldi.

        6

        C Grubu'nun diğer maçında ise Alman temsilcisi Mainz, sahasında Saint-Etienne ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibinin golünü 57. dakikada Niko Bungert atarken, St.Etienne'in golünü 88'de Beric kaydetti.

        7

        D Grubu'nda AZ Alkmaar, sahasında Dundalk ile 1-1 berabere kaldı. Alkmaar 60. dakikada Wuytens'le 1-0 öne geçti. Dundalk, 88'de Ciaran Kilduff'un attığı golle Hollanda'dan 1 puanla döndü.

        8

        D Grubu'nun diğer maçında Şota Arveladze'nin takımı Maccabi Tel Aviv, sahasında Lucescu'nun yeni takımı Zenit ile karşılaştı...

        9

        Gecenin en gollü maçında, Şota'lı Maccabi Tel Aviv, 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 4-3 yenik ayrıldı.

        10

        Ev sahibinin golleri 26 ve 70'de Medunjanin, 50'de Kjartansson'dan gelirken; Zenit'in gollerini 76'da Kokorin, 84'te Mauricio, 86'da Victor ve 90+4'te Djordjevic kaydetti.

        11

        E Grubu'ndaki mücadelede Austria Wien, deplasmanda Astra Giurgiu'yu 3-2 mağlup etti. Wien'in golleri 16'da Holzhauser (penaltı), 33'te Friesenbichler ve 58'de Grünwald'dan gelirken, Astra'nın gollerini 18'de Alibec ve 74'te Sapunaru kaydetti.

        12

        Grubun diğer maçında Viktoria Plzen sahasında Roma ile 1-1 berabere kaldı.

        13

        Karşılaşmada ev sahibinin golü 11'de Bakos'tan gelirken Roma'nın golünü 4. dakikada penaltıdan Perotti kaydetti.

        14

        F Grubu'nda Rapid Wien sahasında Belçika ekibi Genk'i 3-2 mağlup etti. Ev sahibinin golleri 51'de Schwab, 59'da Joelinton, 60'da Colley'den (k.k.) gelirken, Genk'in golleri 29 ve 90'da Bailey'den geldi.

        15

        F Grubu'ndaki diğer mücadele ise; İtalyan ekibi Sassuolo, sahasında Athletic Bilbao'yu 3-0'lık skorla yendi. Mücadelede goller 59'da Lirola, 75'te Defrel ve 82'de Politano'dan geldi.

        16

        J Grubu'nda Qarabağ ile Sloven Liberec 2-2 barabere kaldı. Qarabağ 90+3 bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Mücadelede ev sahibin golleri 7'de Madera, 90+3'te Sadygov'dan gelirken Liberec'in golleri 1'de Sykora ve 68'de eski Galatasaraylı yıldız Milan Baros'tan geldi.

        17

        Avrupa Ligi G Grubu ilk maçında Yunan temsilcisi Panathinaikos, sahasında Ajax'a 2-1 yenildi. Ev sahibinin golü 5. dakikada Berg'den gelirken, Ajax'ın gollerini 34'te Traore ve 67'de Riedewald kaydetti. Ev sahibi ekipte Ivan Ivanov ve Wakaso, Ajax'ta da yeni transfer Hakim Ziyech ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktı.

        18

        Grubun diğer karşılaşmasında Standard Liege, İspanyol temsilcisi Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Liege'in golü 3. dakikada Dossevi'den gelirken, Celta Vigo'nun golü 13. dakikada Rossi'den geldi.

        19

        Avrupa Ligi H Grubu maçında temsilcimiz Konyaspor'un grubunda yer alan Braga ve Gent karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Braga'nın golü 24'te Pinto'dan gelirken Gent'in golü 6. dakikada Milicevic kaydetti.

        20

        UEFA Avrupa Ligi I Grubu maçında Schalke 04, deplasmanda Nice'i 75'te Rahman Baba'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.

        21

        Grubun diğer maçında Krasnodar, deplasmanda Salzburg'u 37. dakikada Joazinho'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Krasnodar'da Sergey Petrov, 71. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

        25

        Grubun diğer maçında Southampton, sahasında Sparta Prag'ı 3-0 mağlup etti.

        26

        Goller 5 ve 27'de Austin, ve 90'da Rodriguez'den geldi.

        27

        Temsilcimiz Osmanlıspor'unda yer aldığı L Grubu maçında Villarreal, sahasında Zürch'i 2-1 mağlup etti. Henüz 2. dakikada Sadiku'nun attığı golle geriye düşen Villarreal, 28'de Pato ve 45'te Dos Santos'un attığı gollerle sahadan galip ayrılmasını bildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ