Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mahmut Uslu: "Fernandao'yu satıp Eren Derdiyok'u almak istedik" - Galatasaray Haberleri

        Bir televizyon kanalına konuşan Uslu, Galatasaray'ın golcüsü Eren Derdiyok'la ilgili olarak "Biz aslında Fernandao'yu satıp Eren Derdiyok'u almayı çok istedik. Aziz Yıldırım'ı geç ikna ettim, zamanımız kalmadı" diyerek çarpıcı bir itirafta bulundu.

        "TFF VE HAKEMLER BEŞİKTAŞ'I KOLLUYOR"

        Uslu, Beşiktaş'ın TFF ve hakemler tarafından kollandığı iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

        "TFF ve hakemler Beşiktaş'ı kolluyor. Neden kolluyor anlamış değilim. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'a çıkması gereken 3 kırmızı kart vardı. En son Akhisar'da Tosic atılmalıydı."

        "ZORYA TAŞ GİBİ TAKIM DEDİĞİMDE BANA GÜLMÜŞLERDİ"

        Son olarak Fenerbahçe'nin hafta içerisinde berabere kaldığı Zorya Luhansk ekibi için "Ben Zorya taş gibi takım' dediğimde bana gülenler oldu. Sizin küçümsediğiniz Zorya, deplasmanda Dinamo Kiev'i yendi bu hafta" diyen Uslu, 5-1'lik Kasımpaşa galibiyeti ve şampiyonluk hedefi içinse şunları söyledi:

        "5 gol atmış olmamız hazır olduğumuz anlamına gelmiyor. 1-2 haftamız daha var. "Beşiktaş ve Galatasaray'ı geçip şampiyon olacağız. Herkes görecek herkes!"

        BEŞİKTAŞ'TAN CEVAP: "POLEMİĞE GİRMİYORUZ"

        Bu arada Beşiktaş cephesi Mahmut Uslu'nun açıklamalarına cevap verdi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 'Polemiğe girmiyoruz, bu tip konuşmalara cevap vermiyorum' derken, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ise "Beşiktaş hak yemez" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ