Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Jan Olde Riekerink'ten derbi için zafer terapisi! - Galatasaray Haberleri

        G.Saray’ın başında ilk 4 haftada topladığı 10 puanla Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan teknik direktör Jan Olde Riekerink, sezon başında Süper Kupa’yı ellerinden aldıkları Beşiktaş’ı da gözüne kestirdi...

        Ç.Rize maçı sonrası önceki gün Florya’da derbi hazırlıklarına başlayan Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı teknik adamı, oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Zorlu karşılaşma öncesindeki iddiasını ortaya koyan Hollandalı çalıştırıcı, “Sezon başında Süper Kupa’yı nasıl aldığımızı unutmayın. Beşiktaş’ı yenebiliriz. Size güveniyorum” sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

        ÇAYKUR RİZE MAÇINDAKİ OYUNDAN MEMNUN

        Son maçtaki iyi oyun ve galibiyet için de takımına teşekkür eden Jan Olde Riekerink sözü önlerindeki Beşiktaş derbisine getirerek, futbolcularına güven aşıladı. Her geçen gün takım olma yolunda ilerlediklerinin altını çizen başarılı teknik adamın, “Birbirimizle yardımlaşmaya ve sonuna kadar mücadele etmeye devam edersek, Beşiktaş’ı da kendi evinde yenebiliriz. Buna inanın. Ben ve ekibim sizlere güveniyoruz” ifadeleriyle oyuncularına moral verdiği bildirildi.

        POLDI'NİN İLK 11 ŞANSI ZOR

        Sezon başında Beşiktaş’a karşı oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Lukas Podolski’nin, Siyah-Beyazlılar’a karşı ligdeki derbiye ilk 11’de başlaması pek mümkün görünmüyor. Tedavisini ülkesi Almanya’da geçiren ve en geç perşembe gününe kadar İstanbul’a gelmesi beklenen Panzer’in, takımla birlikte fazla idman yapamayacağı için ilk tertipte görev almasının zor olduğu bildirildi.

        Son durumuna, İstanbul’a geldikten sonra bakılacak olan Poldi’nin, derbinin gidişatına göre sonradan oyuna girebileceği kaydedildi.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ