Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Beşiktaş'ın önünü kesmek istiyorlar" - Beşiktaş Haberleri

        İşte Fikret Orman'ın kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalar...

        "Vodafone Arena’da ilk derbi olması çok hoş. Uzun zaman sonra deplasman yasağı kalkacak. Bu işte öncülüğü biz yaptık.

        Derbiden güzel bir sonuçla ayrılmayı diliyoruz. Vodafone Arena'nın açılmasından bu yana "Vodafone Arena'dan çıkılmaz!" gibi bir hava oluştu. Futbol rakip taraftarla güzel ama bazı endişelerim de var. Buradan çağrıda bulunuyorum... Tüm tribün gruplarımıza sesleniyorum, taraftarlarımız Beşiktaşlı duruşunu derbide göstermeli! Kimse tahrik olmasın.

        "KİMSE BUNU ÇİRKİNLEŞTİRMESİN"

        Deplasman biletlerini Galatasaray yönetimine vereceğiz. Onlar da kendi taraftarına satsın çünkü onlardan sorumlu olacaklar. Beşiktaşlılık efendiliktir... Centilmence bir maç olsun ve bu artık böyle devam etsin. Bunu kimse çirkinleştirmesin. Onlar gelecek, biz gideceğiz.. Fenerbahçe gelecek, biz de oraya gideceğiz.. Bunlar olacak. Çağrıyı biz yaptık zaten.

        "DERBİDE SÜRPRİZİMİZ VAR"

        Bütün biletler satılmış vaziyette. Full oynayacağız... Umarım tarihe güzel anılarla geçen bir derbi olur. Vodafone Arena'da bir şölen havası var. Hepimizi mutlu eden bir ortamımız var Hep beraber coşku yaşayacağız sürprizlerimiz var. Derbi öncesi sürprizimiz var. Taraftarlarımızla bütünleşen bir sürpriz olacak. Bunun çalışmaları yapılıyor. Herkes beğenecek

        Tekrar sesleniyorum, tahriklere sakın gelmeyin!

        "BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ"

        Derbi için skor tahmini yapmam doğru olmaz bu rakip içinde bir motivasyon yaratır. 32 bin civarında kombine ile oynuyoruz. Acayip derecede kombine talebi var. Ama maalesef bu kadar kombine satabiliyoruz. Bilet fiyatı konusunda taraftar haklı ama biletler karaborsada satılacağına Beşiktaş para kazansın. İnsanlara da hak vermemek mümkün değil. Bu yüzden Dinamo Kiev maçı bilet fiyatlarını da düşürme kararı aldık.

        MAÇ TARİHİ KONUSU

        Ülkemizi Avrupa’da temsil ediyoruz. Yetkililerle konuştum. Onlar da değerlendirirler. Demek ki yapamadılar. İşimize bakacağız.

        "MARIO GOMEZ GERİ DÖNEBİLİR"

        Mario Gomez'i seyrettim. Beşiktaş bir cazibe merkezi ve burada başarılı olabiliyorsun. Burdan gidenler bunu sonra anlıyorlar. Burası güzel olan yer. Beşiktaş çok iyi ve huzurlu bir kulüp. Burada kalanlar çok mutlu. 'GURURLAN' diye kampanyamız vardı ya, gururluyuz...

        Biz Alman Milli Takımı'na santrfor verdik! Burada çok iyiydi de gitti. Wolfsburg'un durumunu sadece Gomez'e de bağlamayalım. Biz Mario'yu çok sevdik ve sonuna kadar bekledik. Ama o kararını verdi ve gitti.Keşke farklı değerlendirmiş olsaydı. Allah yolunu açık etsin. Quaresma da gitti geldi, o da bir gün gelebilir.

        Mario Gomez'in sözleşmesini istedik vermediler. Beşiktaş'ın haklarını korumak için avukatlarımızla girişimlere başlayacağız.

        "MAHMUT USLU'NUN GALATASARAY TARAFINDA OLMASI BENİ MUTLU ETTİ"

        Rakiplerimizle polemik yaratmamak gibi bir duruşumuz var. Oyunlara gelme niyetinde değiliz. Beşiktaşlılık efendilik, saygınlık, mütevazi olmak, rakiplerle polemik yaratmamak... Mahmut Uslu'ya cevap vermek istemiyorum ama Galatasaray ile maç yapacağız ve bir Fenerbahçe yöneticisinin Galatasaray tarafında hareket etmesi güzel. Beşiktaş sayesinde Fenerbahçe’nin Galatasaray ile yakınlaşmasına sevindim.

        TALISCA KONUSU

        Talisca burada mutlu, biz de ondan mutluyuz. Zaman içinde ne olur bilemeyiz. Kanun gereği Talisca için kampanya yapma şansımız yok. Talisca bizi şu an çok mutlu ediyor. Ama büyük laflar etmemek lazım.

        "BASKETBOLDA DA GELİRLERİ ARTIRMALIYIZ"

        Ben basketbolu çok seviyorum, oynadım da. Ufuk (Sarıca) da Beşiktaş taraftarında büyük coşku yarattı, kendi bütçemizde iddialıyız... Basketbolda da futbolda olduğu gibi gelirleri artırmamız lazım. 2 rakibimizin toplam kombinesinden fazla kombinemiz var. Basketbolu ihmal etmeyeceğiz! Ben de daha fazla maçlara gideceğim...

        "BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

        Beşiktaşlıları ikaz ediyorum. Beşiktaş'ın önünü kesmek için adımlar atılmaya başlandı. Bu ayak oyunlarına gelmeyin. Hepimiz Beşiktaş'ın başarısı için çalışıyoruz. Bu sorumluluk içinde hareket edersek 2 yıldızlı formayı son kez giymiş oluruz.

        Bu sene forma satışında 500 bini geçme hedefindeyiz. Mağazacılığa da yatırım yaptık. 110 milyon dolar civarı ciro hedefliyoruz."

        HTSPOR.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ