Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Antalyaspor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 5. haftası Antalyaspor-Akhisar Belediyespor arasında oynanacak maçla başlayacak. Ligin son üç maçında sıfır çeken Akhisar Belediyespor, kendisi gibi sezona kötü bir başlangıç yapan Antalyaspor'a konuk olacak. Peki Antalyaspor-Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        ANTALYASPOR-AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Ligde son 3 haftayı puansız geçen iki ekipten Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, Antalya'da karşılaşacak. Antalyaspor-Akhisar Belediyespor maçı 23 Eylül Cuma(bugün) günü saat 20.00'de başlayacak. Antalya Stadyumu'nda Barış Şimşek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Samet Çavuş üstlenirken, dördüncü hakem Caner Ak olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Antalyaspor: Fornezzi, Rıdvan, Diego, Celustka, Motta, Yekta, Charles, Makoun, Deniz, Danilo, Serdar

        Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Lopes, Tolga, Caner, Ömer, Custodio, Vaz Te, N'Guemo, Soner, Mervan, Rodallega

        ANTALYASPOR'DA MBİLLA ŞOKU

        Antalyaspor, cuma akşamı karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken sakatlanan Mbilla, kamp kadrosundan çıkarıldı.

        Ligde 4 haftayı 1 puanla tamamlayan kırmızı beyazlılar, 3 puan hedefliyor. Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Samuel Eto'o, kendisine verilen özel antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdü. Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Antalyaspor kafilesi kampa girdi.

        Kırmızı beyazlıların antrenmanında sakatlanan Mbilla, son yapılan kontrollerinin ardından kamp kadrosundan çıkarıldı. Antalyaspor, Mbilla ve Eto'o'dan yoksun kadrosuyla Akhisar Belediyespor maçına çıkacak. Teknik Direktör Jose Morais'in, Eto'o'nun yokluğunda Deniz Kadah'a forma şans vermesi bekleniyor.

        ANTALYASPOR İLE AKHİSAR BELEDİYESPOR 7. RANDEVUDA

        Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz temsilcisi ile Akhisar Belediyespor Süper Lig'de daha önce 6 kez birbirlerine rakip oldu.

        Hafta içerisinde Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk tarafından kadro dışı bırakılan ve altyapı takımıyla çalışmalarını sürdüren Samuel Eto'o zorlu maçta görev alamayacak.

        SÜPER LİG'DE 7. KEZ

        Daha önce 6 kez karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlılar ile Akigolar, Spor Toto Süper Lig'de 7. kez karşılaşacak. İki takım ilk kez 2012-2013 yılında Spor Toto Süper Lig'de birbirlerine rakip olurken, Manisa temsilcisi sahadan Uğur Demirok'un attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Antalyaspor, oynanan 6 maçta rakibine karşı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, birbirlerine rakip oldukları 6 maçı da Süper Lig'de oynadı.

        EN FAZLA 7 GOL ATILDI

        Antalyaspor ile Ege temsilcisinin birbirleriyle oynadıkları maçlarda en fazla 7 gol atıldı. Akigoların Süper Lig'e çıktığı sezonun ikinci yarısında Antalya'da oynanan ve 4-3 Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona eren maç en fazla gol atılan maç olarak kayıtlara geçti.

        Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan 6 maçta iki takım da birbirlerine toplamda 8 gol atma başarısı yakaladı.

        ETO'O KADRO DIŞI, EMRE GÜRAL ŞÜPHELİ

        Antalyaspor'da Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk tarafından hafta içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto'o, zorlu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sağ ayağında sakatlığı bulunan ve takımdan ayrı çalışan Emre Güral'ın ise durumu maç saatinde belli olacak. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen deneyimli orta saha oyuncusu Jean Makoun, Akhisar Belediyespor maçında formasına kavuşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ