Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Galatasaray derbisinde iki farklı film, iki ayrı başrol - Galatasaray Haberleri

        İlk yarı G.Saray golü çok arzuladı, iki tane de attı. Cimbom bu devrede Beşiktaş kalesini 12 kez yokladı, bunların 6’sında isabet sağladı. Eren ve Bruma ile golleri bulan Sarı-Kırmızılılar, Sneijder’ın ayağından yüzde yüz bir fırsatta Fabri’ye takıldı... İkinci yarı roller değişti; bu kez Kartal yüklendi... İlginçtir ki; Siyah-Beyazlılar da ezeli rakibinin kalesine ilk devre olduğu gibi 12 şut yolladı. Yine ilk 45’teki gibi, bu şutların 6’sında isabet sağladı. Ve G.Saray gibi Beşiktaş da rakip fileleri 2 kez havalandırdı... Toplamda ise Kartal 16 şutta 7, Aslan 17 şutta 9 isabetle 90 dakikayı tamamladı.

        VODAFONE ARENA'DA İLK KAYIP

        Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena’da ilk kez puan kaybı yaşadı. Geçen sezon açılışta Bursa’yı 3-2 yenen Kartal, Kayseri’yi 4-0, şampiyonluk maçında ise Osmanlı’yı 3-1 mağlup etmişti. Bu sezon da Alanya’yı 4-1, Karabük’ü 3-1’lik skorlarla geçen Siyah-Beyazlılar; 2-2’lik G.Saray beraberliği sonrası Vodafone Arena’da çıktığı 6. maçta ilk kez 3 puana uzanamadı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ