Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta'yla dobra dobra! - Trabzonspor Haberleri

        Konya maçı öncesi divan kurulu başkanlığı önderliğinde yönetim kurulu üyeleri, eski başkan ve asbaşkanlarla bir araya gelen Muharrem Usta’nın bir hayli dertli olduğu öğrenildi.

        Mali tablonun sanılandan daha kötü olduğunu ifade eden başkan, teknik direktör arayışlarında birçok isme teklif götürdüklerine ancak kabul edilmediğini söyledi.

        Transfer çalışmaları için “Geç kaldık. Özellikle 12 sözleşmeli futbolcu bize büyük zorluklar çıkardı, bir türlü gitmek istemediler” diyen Usta, kulübün ekonomik durumu ve UEFA kriterleri hakkında da şunları söyledi:

        ‘YARDIM VE DESTEK İSTİYORUM’

        “Gönderdiğimiz 12 futbolcunun yıllık maliyeti kulübe 28 milyon Euro civarıydı ve bundan kurtulduk. Fakat UEFA kriterleri ve anlaşmalarımız bizim elimizi kolumuzu bağladı. Ekonomik açıdan ayağa kalkmak için büyük çabalar gösteriyoruz. Fakat bu

        tabloyu düzeltmek çok zaman alacak. Cardozo’dan 2 milyon 400 bin Euro kasaya koyduk. Devre arasında da önemli işler yapacağız. Önümüzde kat etmemiz gereken çok uzun bir yol var. Bu noktada sizlerden de destek, yardım ve fikir

        almak istiyorum.”

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYLDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ