Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Medipol Başakşehir, Real Madrid ve Bayern Münih'i takip ediyor - Rams Başakşehir Haberleri

        Toplamda 14 maçtır kaybetmeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Real Madrid ve Bayern Münih’in ardından 3. sırada yer alıyor Osmanlı’yı konuk ettiği maçta 2-0’dan gelip 2-2’yi bulan Medipol Başakşehir, 5. haftayı namağlup lider kapattı. Geçen sezonun son 9 haftasında da kaybetmeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, ligde yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı. Bu alanda Avrupa liglerinin birçok önemli takımını arkasında bırakan Başakşehir, kendisine üst sıralarda yer buldu. İstanbul ekibi, Avrupa’nın 5 büyük ligi göz önüne alındığında İspanyol devi R.Madrid ile Almanlar’ın güçlü temsilcisi B.Münih’in ardından 3. sıraya yerleşti. Ligde son 14 maçının 9’undan 3 puanla ayrılan Turuncu-Lacivertliler, bu süreçte 5 karşılaşmada da 1’er puan aldı. Başakşehir son olarak 12 Mart 2015’te Osmanlı’ya evinde 3-2 kaybetmişti.

        ZİRVE REAL MADRİD’İN

        Yenilmezlik serisinin ilk sırasında 18 maçla R.Madrid yer alıyor. La Liga’da lider olan Eflatun-Beyazlılar, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Geçtiğimiz sezonun da son 12 karşılaşmasını kaybetmeyen İspanyol ekibi, son 2 maçında 4 puan kaybı yaşamasına rağmen ezeli rakibi Barcelona’nın 1 puan önünde zirvede bulunuyor. Başakşehir’in 3. sırada bulunduğu listede 2. basamak B.Münih’in. Bundesliga’da son 4 sezonda zirveyi kimseye kaptırmayan Bavyera temsilcisi, 2016-2017 sezonunda oynadığı 5 maçı da kazandı. Bayern, geçtiğimiz sezonun son 10 maçında da mağlubiyet yüzü görmemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ