Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'tan Volkan Şen sorusuna sert cevap! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında evinde karşılaştığı Hollanda ekibi Feyenoord'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat açıklamalarda bulundu.

        Bu akşamki skor için oyuncularının çok iyi çalıştıklarını vurgulayan Advocaat, "Gruptan çıkmak için kazanmak zorundaydık. Feyenoord 1 yıldır beraber oynayan oyunculardan oluşuyor. Ne yaptıklarını biliyorlar. Bu maçta isteklerini gerçekleştiremediler. İkili mücadeleleri kazandık. Taraftarlar da arkamızda olmaya başladı. Oyuncularımın performansından mutluyum. Taraftarlar içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.

        "OYUNLARIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

        Oynamayan futbolcuların ekstra çalıştığını belirten Advocaat, "Bu tip oyuncular şans gelene kadar bekleyecek. Cezalar sakatlıklar olacak. Herkes oynayacak. Oyunlarımın performansından memnunum. Takımım 11 kişiden oluşmuyor. 24 kişilik bir kadromuz var. Herkese ihtiyacımız var. Bu maçta çok fazla enerji harcadılar. Hafif sakatlığı olan oyuncularım var. Geniş kadromuz olması önemli. Takımımız, kadromuz iyi işler yapıyor" diye konuştu.

        "EMENİKE TAKIM İÇİN ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

        Hollandalı çalıştırıcı Emenike için ise, "Bu karşılaşmada oyunu, takım için iyiydi. Adım adım yoluna devam ediyor. Bugün hızı, attığı gol bizim için önemliydi. Takım için önemli bir oyuncu. Oynadığı her maçta da gol attı" dedi.

        "BUNU YAZAN KİŞİ SALAKTIR"

        Volkan Şen'in basında çıkan psikologlardan yardım aldığı yönündeki çıkan soruların hatırlatılması üzerine Advocaat, "Sizce ben böyle bir şey söylemiş olabilir miyim? Volkan takımım en iyilerinden. O yorumları yapanların kafasında bir şey olduğunu düşünüyorum. Tabiri caizse bu haberi kim yapıyorsa salaktır. Yanlış bir şey. Kim yazdıysa onun için söylüyorum. Benim adımı kullanıp yazanlara. Ben medya ile görüşme yapmıyorum. Volkan bunu okursa ne düşünür. Ben oyuncu ile fikirlerimi yüzüne söylerim. Volkan'dan çok memnunum. Volkan'dan da böyle bir talep bana gelmedi. Gelseydi "Sen deli misin?" derdim" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ