Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Atiker Konyaspor Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında 6 puanla 9. srada yer alan Atiker Konyaspor, ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12'nci sırada yer alan turuncu beyazlıları konuk edecek. Peki Atiker Konyaspor-Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        ATİKER KONYASPOR-ADANASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 6'ncı haftasında Atiker Konyaspor ile Adanaspor karşılaşacak. Atiker Konyaspor-Adanaspor maçı 02 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Barış Şimşek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Serdar Diyadin üstlenirken, dördüncü hakem Arda Kardeşler olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Atiker Konyaspor: Serkan- Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic , Hadziahmetovic, Rangelov

        Adanaspor: Karacic- Digao, Ramos, Renan Diniz, Canberk, Bekir, Tevfik, Koman, Cem, Ronei, Magaye

        ADANASPOR'DA HEDEF GALİBİYET

        Spor Toto Süper Lig'de yarın saat 19.00'da deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, zorlu maça 3 puan hedefiyle çıkacak.

        Ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12'nci sırada yer alan turuncu beyazlılar, Konya deplasmanından 3 puanla dönerek üst sıralara yükselmenin planlarını yapıyor.

        Hafta içerisinde Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor, karşılaşmanın oynanacağı Konya'da yaptığı idmanla çalışmalarına son verdi, konakladığı otelde maç saatini beklemeye başladı.

        Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic.
        Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic.

        'KAZANMAK İSTİYORUZ'

        Savunmada Viera ve Didi'nin sakatlıkları sebebiyle çalışmalar sırasında alternatif oyuncular üzerinde duran teknik direktör Krunoslav Jurcic, 3 puanla dönmek istediklerini belirtirken şunları söyledi:

        "Gaip gelerek geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığımız galibiyeti bir kez daha taçlandırmak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. Oyuncularıma bu yönde güveniyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ