Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor'da galibiyet coşkusu - Futbol Haberleri

        Sarı-siyahlı kulübün başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Balıkesirspor müsabakasından 2-1'lik sonuçla ayrılan futbolcularını ve teknik heyeti kutladığını dile getirdi.

        Gevrek, geçen hafta Altınordu deplasmanında kaybettikleri liderliği devraldıklarını vurgulayarak, "Gerçekten taraftarımız en büyük gücümüz. Çok güzel bir takım kurduk. Balıkesirspor maçı seyir zevki açısından son derece güzeldi. İki güzel golle de üç puanı aldık. Herkesi tebrik ediyorum." dedi.

        Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini belirten Gevrek, şunları aktardı:

        "İnşallah takımımıza camiamız, iş adamlarımız sahip çıkar. Eğer zafere ulaşmak istiyorsak bu birliği ve beraberliği sağlamamız gerekiyor. Takım olarak, yönetim olarak bu birliği ve beraberliği sağladık. Küçük sorunlar olabilir ama bunlar da çözülür. İnanıyorum ki bu takım daha güzel şeyler yapacak."

        Adil Gevrek, daha sezonun başında olduklarını aktararak, "Yolumuz uzun. Bu şehir, Süper Lig'i hak ediyor. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlikle Malatya'yı hep beraber hak ettiği yere taşıyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        "ÜST SIRALARDA KALICI OLMAMIZ GEREKİYOR"

        Yeni Malatyaspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu ise Balıkesirspor'u mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

        Balıkesirspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Hakan Canbazoğlu, "Bize yeniden galibiyeti ve liderliği nasip ettiği için Allah'a şükürler olsun." diye konuştu.

        Ligde takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunu, o nedenle her an her şeyin olabileceğini anlatan Hakan Canbazoğlu, "Daha az hata yapıp, daha az maç kaybedip, üst sıralardaki yerimizi daha da kuvvetli bir hale getirmek istiyoruz. Üst sıralarda kalıcı olmamız gerekiyor. İnşallah bunu diğer haftalarda da devam ettiririz." ifadelerini kullandı.

        Defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan ise Balıkesirspor müsabakasından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Çok şükür liderliği geri aldık, mutluyuz. Ümit ediyorum bu mutluluğumuz devam eder. İnşallah 34. haftada da bu noktada oluruz." şeklinde görüşlerini belirtti.

        Yiğitcan Erdoğan, iç sahada iyi bir performans gösterdiklerine dikkati çekerek, bunu devam ettirerek hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ