Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'den Millilere Arda Turan mesajı - Futbol Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Avrupa futbolunun güçlü ekipleri arasında yer alan Hırvatistan ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 2018 Dünya Kupası elemelerine iyi bir başlangıç yapan Milli Takım’da, gözler Ukrayna ve İzlanda maçlarına çevrildi.

        2

        İlk iki yolunda son derece kritik öneme sahip karşılaşmalar öncesi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, tüm gücüyle oyuncularını zorlu maçlara motive etmeye çalışıyor.

        3

        EURO 2016’dan bu yana Ay-Yıldızlı ekibin ana gündem maddesi olan ‘Arda Turan’ krizini hiçbir şekilde kampa yansıtmak istemeyen tecrübeli teknik adam, öğrencilerine bu konuda uyarılarda bulundu.

        4

        ‘KAMUOYUNA KULAKLARINIZI TIKAYIN’
        İdmanlardan sonra futbolcularla bir araya gelen İmparator, gerek toplu sohbette gerekse birebir yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:

        5

        “Aklınızda sadece Ukrayna ve İzlanda maçlarının olmasını istiyorum. Önemli olan sizlerin burada olmasıdır. Kamuoyunda konuşulanlara kulaklarınızı tıkayın."

        6

        "Ben, çağırdığım her futbolcunun milli formayı taşıma şerefini hak ettiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğine sonuna kadar inanıyorum."