Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Andriy Shevchenko, F.Bahçe'ye attığı 4 golü anlattı - Futbol Haberleri

        Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, futbolculuk döneminde Fenerbahçe’ye Kadıköy’de attığı 4 golü anlattı... Genç çalıştırıcı Kosova ile oynayacakları milli maç öncesinde Ukraynalı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu sorulardan biri de futbolculuk döneminde Milan’da forma giyerken Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 4 gol atmasıydı. O günleri tekrar dile getiren genç teknik adam, kendisinin futbolcu olduğu dönemde taraftar baskısını kaldırabilecek bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

        ‘KALABALIĞI HİSSETMEDİM’

        Karşılaşma boyunca baskı hissetmediğini dile getiren Shevchenko, “Bir forvet olarak maçlara çok dikkatli hazırlanırdım. Türk taraftarların coşkusunu biliyordum ancak ben o gün hiçbir şey duymadım ve kalabalığı hissetmedim. Tribün, oyun sırasında benim için yoktu” ifadelerini kullandı.

        NE OLMUŞTU?

        23 Kasım 2005’te Şampiyonlar Ligi grup maçında Fenerbahçe ile Milan, Kadıköy’de karşı karşıya geldi... O dönem attığı gollerle kendinden sıkça bahsettiren Sheva, İtalyan ekibinin 4-0 kazandığı maçta; 17, 52, 70 ve 76. dakikalarda sahneye çıkmış, adeta tek başına üç puanı almıştı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ