Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım A Milli Takım İzlanda karşısına çıkıyor - Futbol Haberleri

        BOZUN KARA BÜYÜYÜ

        Tarihi boyunca İzlanda ile toplam 9 kez karşılaşan Milli Takımımız, rakibini deplasmanda hiç yenemedi. 8’i resmi, 1’i özel 9 maçta 2 kez kazanan Ay-Yıldızlılar, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Türkiye, kabus gibi geçen İzlanda’daki 5 maçta ise 4 yenilgi, 1 beraberlik aldı ve hiç kazanamadı.

        HER MAÇ GOL ATIYORLAR!

        İzlanda Milli Takımı, oynadığı son 16 maçın tamamında rakip ağları havlandırmayı başardı. Son 16 maçta 29 gol bulan Kuzey Avrupa ekibi, son olarak Konya’da Selçuk İnan’ın unutulmaz frikiğiyle 1-0 kazandığımız maçta, Türkiye’ye gol atamamıştı. İzlanda, EURO 2016’da Portekiz, Macaristan, Avusturya, İngiltere ve Fransa filelerini boş geçmedi.

        SON İKİ ELEMEDE BİZDEN İYİLER

        Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan İzlanda Milli Takımı, 2014 Dünya Kupası ve EURO 2016 elemelerinde Türkiye’den fazla puan topladı. 2014’te playoff’ta Hırvatistan’a elenerek Dünya Kupası biletini son anda kaçıran İzlanda, EURO 2016 elemelerinde ise 20 puanla, Ay-Yıldızlılar’ın 2 puan önünde Fransa vizesi almıştı.

        İDDAA'DA FAVORİ İZLANDA

        Türkiye’nin yasal bahis kurumu İddaa, kritik maçta 2.20’lik oranla İzlanda’nın galibiyetini favori gösterdi. Milli Takımımız’ın kazanmasına 2.50, beraberliğe 2.90 oran verildi. Türkiye, Ukrayna önünde 1.90’lık oranla 3 puana daha yakın gösteriliyordu.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ