Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi planı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hedefleyen ve kadrosunu bu doğrultuda şekillendirmek isteyen Galatasaray, ara transferdeki yol haritasını belirledi.

        2

        Sarı kırmızılılar, Ocak ayındaki ara transfer döneminde önceliği stoper mevkisine verecek.

        3

        Bu bölgede forma giyen Aurelien Chedjou'nun performansından memnun olmayan yönetim, Kamerunlu futbolcuyu satıp yeni bir isimle anlaşmayı planlıyor.

        4

        Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon Euro garanti para ve 10 bin Euro maç başı ücret alan Chedjou'nun sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona eriyor.

        5

        Sarı kırmızılılar bu oyuncuyu Ocak ayında 1-2 milyon Euro civarında bir rakama satarak, hem bonservisinden para kazanmayı hem de sezonun geri kalanı için ödemek zorunda aldığı 1.1 milyon Euro'dan kurtulmayı planlıyor.

        6

        Dünyanın dört bir yanında stoper arayışına başlayan Galatasaray yönetiminin gündemindeki isimlerden biri Jason Denayer.

        7

        Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Denayer'i tekrar renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılılar, kulübü Manchester City'nin oyuncuyu Sunderland'a kiralaması nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.

        8

        Belçika Milli Takımı'nda da görev yapan Denayer, İngiliz ekibinde forma şansı bulmasına rağmen mutsuz olduğunu ve Galatasaray'a dönmek istediğini daha önce birkaç kez dile getirmişti.

        9

        Galatasaray'ın 2013 yılında 6.3 milyon Euro ödeyerek Lille takımından transfer ettiği Kamerunlu Chedjou, bu sezon 6 Süper Lig, 1 Süper Kupa maçında forma giyerken, 1 asist yaptı. Jason Denayer ise Sunderland'da 5 resmi maçta oynadı. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ