Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ozan Tufan’ın sakatlığıyla hesapları şaşan Advocaat, Alanya maçının 11’inde kararsız. - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, zor bir karar verme aşamasında... Hollandalı çalıştırıcı, genelde kafasındaki on biri oluşturmuştu.

        2

        Kalede Volkan Demirel, savunmada Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali; orta sahada Mehmet Topal, Josef, Ozan; forvette de Lens, Emenike ve Volkan Şen, Advocaat’ın kafasındaki dizilişti.

        3

        Ancak Ozan ve Lens’in sakatlıkları hesapları altüst etti.

        7

        KADRO CUMARTESİ NETLEŞECEK
        Teknik direktör Dick Advocaat’ın kafasındaki isimler Alper’le de sınırlı değil.

        8

        Hollandalı hoca uzun süredir kadroya bile almadığı Salih Uçan’a bu defa orta sahada şans verebilir. Salih’in idmanlarda göstereceği performans, hocanın alacağı kararda etkili olacak.

        9

        Muhtemel diğer bir aday da Roman Neustadter. O da Mehmet Topal ve Josef ile birlikte orta sahada yer alabilir.

        13

        'BIR AN ÖNCE IYILEŞTIRIN'
        Milli maçlar arası sonrası kolları sıvayan Dick Advocaat, kendilerini bekleyen zorlu karşılaşmalar öncesinde iki sakat oyuncusu için seferberlik ilan etti.

        14

        Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli çalıştırıcısı, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan Jose Fernandao ile Jeremain Lens için kulüp doktorlarından kapsamlı bir rapor talep etti.

        15

        Hollandalı hoca özellikle Lens’in, Manchester United ile oynanacak olan maça kadar hazır duruma getirilmesini istediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ