Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Cenk Tosun - Caner Erkin gerginliği sonrası flaş konuşma! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Kayserispor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş’ta önceki güne Caner Erkin ile Cenk Tosun’un kavgası damga vurmuştu.

        2

        İdmanın sonlarına doğru dar alanda oynanan çift kalede önce sözlü atışan, sonra da birbirlerinin üzerine yürüyen iki futbolcunun kavgası barışla sonlansa da yaşananlar herkesi şaşırttı.

        3

        Çünkü geldiği ilk günden bu yana Cenk ile arası çok iyi olan Caner’in, golcü oyuncu ile herhangi bir sıkıntı yaşayacağı kimsenin aklına gelmemişti.

        4

        Milli Takım’da bile birbirlerinden ayrılmayan ikilinin neredeyse yumruklarla birbirine girmeye teşebbüs edecek kadar gerilmesini görenler bu durumu milli takım yorgunluğu ve stresine bağladı.

        5

        Oyuncularını rahat bırakan Şenol Güneş’in, “Böyle şeyler olur. Milli Takım’dan yorgun ve gergin döndüler. Önemli değil, barışırlar” demesinin ardından kısa süre sonra ikili barıştı.

        6

        İLK ADIM CANER’DEN GELDİ
        İki futbolcunun sosyal medya aracılığıyla barış mesajı vermelerinden önce Caner Erkin’in, Cenk Tosun’u arayarak özür dilediği ortaya çıktı.

        7

        Cenk’in, telefon görüşmesinde, “Abi ne yaptın, bana kasıtlı girdin gibi geldi” diye yakınmasına Caner’in de “Olur mu Cenk, sen benim kardeşimsin. Nasıl kasıtlı yaparım.

        8

        Saha içinde sinirlenmiş olabilirim. Bundan dolayı sert girdiğimi sen de biliyorsun. Uzun yoldan geldik, çok yorgunduk, ne yaptığımı bilmiyorum. Çok özür dilerim” yanıtını verdiği öğrenildi.

        9

        Sert müdahalede canı yandığı için ağzından istenmeyen bir söz çıkan Cenk de “Ben de senden özür dilerim, o an ağzımdan istenmeyen bir söz çıktı...

        10

        Sen benim büyüğümsün. Bu olayı hiç yaşanmamış kabul edelim” dedi ve ikili olayı tatlıya bağladı.

        11

        KAVGA İDMAN KAPATTI

        Antrenmanda bütün basının önünde yaşanan Caner-Cenk kavgasının ardından teknik direktör Şenol Güneş dün akşam yapılan antrenmanı medyaya kapattı.

        12

        Normalde açık olması beklenen çalışma Güneş’in kararıyla kapılarını basına açmadı. Antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı belirtildi.

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER | KARTAL YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ