Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez hem kendini yaktı hem de Wolfsburg'u - Futbol Haberleri
        1

        Geçen sezon Süper Lig'de 26 gol atarak Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez bu sezon Wolfsburg formasıyla çıktığı 6 Bundesliga maçında 'sıfır' çekti.

        2

        Ne gol atabilen ne de asist yapabilen tecrübeli oyuncunun bu performansı, Alman kulübünün bütün hesaplarını alt üst etti.

        3

        Mario Gomez transferiyle ligde ilk 5'e girmeyi hayal eden Wolfsburg, geride kalan 7 haftada rakip fileleri sadece 4 kez havalandırırken, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Yeşil beyazlılar, 6 puanla 14. sırada yer alıyor.

        7

        2013'ün ocak ayından bu yana Wolfsburg'u çalıştıran Hecking, yeşil-beyazlılarla 2014-2015 sezonunda Almanya Kupası'nı kazanmış ve ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Wolfsburg, geçen sezon beklentilerin gerisinde kalarak ligi 45 puanla 8. sırada bitirmişti.

        8

        Alman basını, Wolfsburg'daki bu zorunlu ayrılıkta Mario Gomez'in kötü performansının büyük rol oynadığı yorumunu yapıyor.

        9

        Gazeteler, Gomez'in gol yollarındaki suskunluğunun daha fazla sürmesi halinde yeşil beyazlı kulübün daha zor durumlara düşebileceğine dikkat çekti. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ