Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftası Rize'de oynanacak Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği maçı ile başlayacak. Lig'de 5 puanla 16. sırada yer alan Ç. Rizespor, 10 puanla 7. sırada bulunan Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Peki Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        ÇAYKUR RİZESPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 8'inci haftasında Ç. Rizespor ile Gençlerbirliği karşılaşıyor. Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği maçı 21 Ekim Cuma günü(bugün) saat 19.00'da başlayacak. Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda Serkan Çınar'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Çınar'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Özcan olacak.

        KARAMAN: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

        Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, genç bir kadroya sahip olduklarını ancak henüz istenilen seviyeye gelemediklerini belirterek Gençlerbirliği maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

        Lig'de geçen hafta Antalyaspor ile uzatma dakikalarında bulduğu golle berabere kalarak moral bulan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, alt sıralardan uzaklaşmak için Gençlerbirliği maçını kazanmak zorunda olduklarını dile getirdi. Karaman, "Ligde kolay maç yok. Gençlerbirliği maçı da zor olacak. Bizim de eksikliklerimiz var. Saha içerisinde durmamız gereken yerler konusunda futbolcularımızı antrenmanlarda sık sık uyarıyorum. Genç bir takımız ve henüz istenilen seviyeye gelemedik. Gençlerbirliği maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet gelecek haftalar için bizi umutlandıracaktır" dedi.

        SON 4 YILIN EN KÖTÜSÜ

        Süper ligde geride kalan 7 haftada rakip filelere sadece 4 gol atabilen Çaykur Rizespor, forvet hattında son dört yılın en kötü dönemini geçiriyor. 2013-2014 sezonunun ilk 7 haftasında 13, 2014-2015 sezonunda 7 ve geçen sezon 14 gol atan yeşil mavililer, bu sezon sadece 4 golde kaldı. Forvet oyuncularından beklenen verimi alamayan Çaykur Rizespor'da Kweuke, Tuszynskı, Mehmet Akyüz ve Oğulcan henüz golle tanışamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ