Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Ibrahimovic'in unutulmaz sözleri - Futbol Haberleri
        1

        MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'e transfer olan Zlatan Ibrahimovic, bu kez de kendisini aç bir aslana benzetti.

        2

        ABD basınına konuşan 36 yaşındaki futbolcu, yeni takımına kazanmak için geldiğini belirterek, "Sonunda buradayım. Heyecanlıyım, oynamak için sabırsızlanıyorum. Aslan aç." diye konuştu.

        3

        Sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini hatırlatan Ibrahimovic, çim kokusunu ve futbol topunu özlediğini söyledi.

        7

        "Bireysel hedeflerimi ikinci planda bırakma gerekçem; zaten bunu İngiltere'de 3 ay içinde gerçekleştirmiş olmam. İngiltere'yi 3 ayda fethettim."

        8

        Heykelinin dikileceğini öğrenen Zlatan, "Malmö'deki küçük bir semtten, getto diye adlandırdıkları bir bölgeden geliyorum ve ülkenin başkenti Stockholm'e heykelim dikilecek. Geldiğim yerde diğer çocuklar gibi hissetmiyordum, çünkü kökenlerim farklıydı. Ama dünyayı ele geçirebileceğimi biliyordum, o kesin" sözlerini kullandı.

        9

        Ibrahimovic, SFR Sport'la yaptığı son röportajda "PSG'ye dair en çok neyi özlüyorsun?" sorusuna, "Son maaşımı" yanıtını vermişti.

        10

        Manchester derbisi öncesi Zlatan Ibrahimovic, Manchester City'nin kalecisi Claudio Bravo'ya antrenman kıyafetleri gönderdi ve mesaj olarak "Cumartesi için buna ihtiyacın olacak" yazdı.

        11

        "30 kupa kazandım ve daha da fazlasını istiyorum. Buraya vakit öldürmeye değil, kazanmaya geldim."

        12

        “Pogba transferinin takım için çok pahalı olacağını düşünenleri anlamıyorum. Manchester United sırf benim forma satışımdan elde edeceği gelirle Paul Pogba’yı transfer edebilir”

        16

        Tecrübeli futbolcu, bir Fransız gazetecinin ''Fransa'da kariyerinin sonuna geldiğin düşünülüyor'' yorumu üzerine, ''İsveç ve Fransa dünyada benim sayemde isim yaptı, dünya haritasında benim sayemde yer edindi'' diye konuştu.

        17

        Muhabir: "Zayıf ayağınla müthiş bir gol attın". Zlatan Ibrahimovic: "Benim zayıf ayağım yok."

        18

        Fransa'daki Grevin Müzesi'nde balmumu heykeli yapılan Ibrahimovic: "Eyfel Kulesi'nin yerine de bir Ibrahimovic heykeli yapılabilir" ifadelerini kullandı.

        28

        "Eğer Rooney Paris'e gelmek ve benimle oynamak istiyosa çabuk olmalı. Ancak Zlatan'ın ondan daha iyi olduğunu da aklında tutması gerek."

        29

        "Futbolcu olmasaydım bir suçlu olurdum. Küçükken antrenmana gitmek için bisiklet çalıyordum."

        30

        Sandro Rossel (Barcelona başkanı): "Seni satmak iş hayatımda yediğim en büyük kazık." Zlatan Ibrahimovic: "Bu kötü başkanlığının bir sonucu."

        31

        "Dünyada sadece bir adet Zlatan vardır."

        32

        "Capello bana Juventus'ta topa en iyi kimin vurduğunu sordu. Ona 'Nedved ya da Del Piero'mu?' diye sordum. o İse 'Hayır. kaleci antrenörü. Çünkü her gün 1000 kez topa vuruyor" diye cevapladı. O günden beri her gün şut çalışırım."

        33

        "İlk başlarda Guardiola benim için 'fena değil'di. Ancak daha sonra antrenman alanının yanına bir ambulans getirmelerini çünkü her an onu öldürebileceğimi söylemiştim"

        34

        "Mourinho eşimle ilk tanışmasında ona 'Helena tek bi görevin var: ona uykusunu aldır ve iyi besle." demişti. Aklındaki her şeyi söyler, onun için ölebilirim."

        35

        Muhabir:"İsveç Euro 2012'de olmayacağına göre turnuvayı kim kazanır sence?" Zlatan: "Umrumda değil. Ben tatile gidiyorum."

        36

        Muhabir: " Ajax'ın 9 maçta 9 puan kaybedebileceğini düşünüyor musun?" Zlatan: "Hesaplarıma göre Ajax 3 maçta da 9 puan kaybedebilir."

        43

        "Barcelona'dayken Guardiola'ya kel kafasını kaşırken ona: "Sen korkağın tekisin ve Mourinho'yu kıskanıyorsun. Cehennemin dibine git!" dedim. Onun yerinde olsam ben bunları söyledikten sonra telaşlanırdım."

        44

        "Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi`nin ödülü alışını izliyor."

        45

        "Balotelli Real Madrid`e mi? Hayır. Bence Barcelona'ya daha çok uyar; vasat takım, vasat oyuncu."

        49

        “Soyunma odasında Guardiola’nın bana sanki istenmeyen çocukmuşum gibi bakmasına uyuz oluyordum. Saçma bir ortamdı. Bir süre sonra gene o filozofik saçmalamalarına başlardı. İleri derece salakça konuşuyordu. Yok kanmış, yok gözyaşıymış, termiş.”

        50

        Ibra, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıktığı eski kulübü Ajax taraftarıyla tekrar buluşurken, Amsterdam Arena tribünlerinde 'Tekrar Hoşgeldin Tanrı'nın Oğlu' yazılı pankart dikkat çekti.

        51

        Maçtan sonra pankartın Ajax'ın diğer eski futbolcuları Maxwell veya Gregory van der Wiel için açılmış olabileceği yönündeki soruya karşılık Ibra şu cevabı verdi: "Elbette o benim içindi. Buraya geri dönmek çok özel bir andı. Çok güzel bir akşam yaşadım."

        52

        Son olarak Zlatan İbrahimovic, Otamendi'yle yaşadığı bir tartışmanın ardından, Cityli oyuncuya dönerek cinsel organını tuttu.

        53

        Zlatan Ibrahimovic'in egosu ve söylediği 'büyük' sözleri devamlı gündem oluyor. Bununla dalga geçmek için açılan bir Twitter hesabı futbolseverleri güldürüyor. İşte o tweetlerden bazıları:

        54

        1. Zlatan bir gün antrenmana geç geldi. Bu yüzden teknik direktör diğer bütün oyuncuları antrenmana erken geldikleri için cezalandırdı.

        64

        11. Graham Bell telefonu icat ettiğinde, Zlatan'dan 3 cevapsız araması vardı.

        65

        12. Okuldayken, öğretmenlerin Zlatan'a soru sormak için parmak kaldırması gerekirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ