Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Hakan Kutlu: 70 dakikada üstün bir futbol oynadık - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gaziantpepspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçı değerlendirdi. Kutlu, "Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Fakat geri kalan 70 dakikada üstün bir futbol oynadık. Çok zorlu bir fikstürden çıktık. Dört tane şampiyon olan takımla mücadele ettik. Kaybettiğimiz maçlarda da iyi futbol sergiliyorduk. Beşiktaş maçının ikinci yarısındaki futbol gelecek haftalarda oynayacağımız maçlarda galibiyetin habercisiydi. Galip geldik mutluyuz oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

        "BİREYSEL HATALARDAN BİRKAÇ HAFTADIR GOL YİYORUZ"

        Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1'lik Kayserispor mağlubiyeti sonrası, "Bireysel hatalardan dolayı birkaç haftadır gol yiyoruz" dedi.

        Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılamayı değerlendirdi. Kartal, "İlk yarı dengeli bir oyun oynadık. İkinci yarıya da iyi başladık ve net bir gol kaçırdık. Kaçan golden sonra oyunda dengeyi kaybettik. İki duran top ve bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Oyun çok durdu rakip takım oyucuları zaman kazanmak için oyunu fazlasıyla durdurdular. Osmanlı maçında telafi etmek için mücadele edeceğiz. Bireysel hatalardan birkaç haftadır gol yiyoruz. Bununla ilgili kendimizi geliştirip düzeltmeliyiz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ