Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İtalyan ekibine patlayan Aboubakar’a, attığı 2 golle ipini çektiği Napoli’den transfer teklifi geldi - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Durdu durdu, Napoli’yi vurdu; transfer piyasasının gözdesi oldu...

        2

        Beşiktaş’a geldiği günden beri gol atamadığı için eleştirilen ancak İtalya’da Kartal’ın müthiş zaferinde başrol oynayan Vincent Aboubakar, bir anda yeniden menajerlerin gözdesi haline geldi.

        3

        Siyah-Beyazlı kulübe transfer olmadan önce özellikle Çin takımlarından cazip teklifler alan fakat Uzak Doğu’ya gitmek istemediği için teklifleri kabul etmeyen Kamerunlu yıldıza, 2 gol attığı Napoli maçından sonra sürpriz bir teklif geldi.

        4

        İtalyan ekibinde sonradan oyuna giren ve penaltıdan skoru 2-2’ye getiren Gabbiadini’nin menajerlik firması, Aboubakar’ın yetkilerini elinde bulunduran Mondial Sport menajerlik şirketinin kapısını çaldı.

        5

        Napoli yönetimiyle iyi ilişkilere sahip olan Gabbiadini’nin menajerinin, Aboubakar’ın Fransız menajerini arayıp, oyuncusunun gelecek sezon Napoli’ye gelip gelmeyeceğini sorduğu öğrenildi.

        6

        ZOR DÖNEMDE DESTEK ÇOK HOŞUNA GİTTİ
        Vincent Aboubakar cephesinin teklif için İtalyan menajere teşekkür ettikleri ve önceliklerinin Beşiktaş olduğu düşüncesini ilettikleri belirtildi.