Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Caner Erkin'den ilk açıklama - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş-Antalyaspor maçında sakatlanan Caner Erkin ameliyat oldu.

        Milli futbolcu yaptığı açıklamada "En kısa zamanda daha güçlü olarak taraftarlarımızın önüne çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

        Maçtan sonra hastaneye gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın mensuplarına açıklama yaptı.

        Orman açıklamasında Caner Erkin ile ilgili olarak; "Gayet iyi, ben gördüm. Ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık, nazar değdi diyelim. Ama futbolun içerisinde var bunlar. Beşiktaş takımının kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimalini gözönüne alınarak yapılıyor zaten. Benim üzüntüm oyuncum ile alakalı. Allah beterinden saklasın. Olanda hayır var diyelim. Şu anda oyuncunun ne zaman döneceğinden daha önemlisi insani tarafının sağlığının ve moralinin iyi olması." ifadelerini kullandı.

        TFF'DEN CANER'E MESAJ

        Türkiye Futbol Federasyonu, aşil tendonunda kopma tespit edilen Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

        TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "En kısa sürede sağlına kavuşmasını temenni ettiğimiz milli futbolcu Caner Erkin ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadesine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ