Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Emre Mor'un ardından bir gurbetçi yıldız Kerem Demirbay'ı da A Milli Takım'a kazandırdı - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takımımızın formasını giyen gurbetçi futbolcular kervanına bir isim daha katıldı.

        2

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldızı ikna etti.

        3

        "BEN TÜRKÜM"
        Sabah gazetesinin haberine göre, Almanya'nın Hoffenheim takımında forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, A Milli Takımımımızda forma giyeceğini açıkladı. Gazetenin konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan genç futbolcu, "Ben Türküm. Sanırım mesajım bu konuyu merak edenlere iyi bir cevaptır" ifadesini kullandı.

        4

        "FATİH TERİM'LE GÖRÜŞTÜM"
        Fatih Terim'le telefonda görüştüğünü belirten Kerem, "Aslında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü herkes konuyu kafasına göre istediği yöne çekiyor. Ben daha önce Türkiye Genç Milli Takımları'nda oynadım.

        5

        Benim de ait olduğum ülkeme karşı güzel duygularım vardır. Bu cümlemden ne anlatmak istediğim herhalde anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

        6

        23 YAŞINDA VE 1.85 METRE BOYUNDA
        23 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Kerem Demirbay futbola Schalke 04'ün altyapısında başladı. Daha sonra Borussia Dortmund ve Wattenscheid takımlarının altyapılarında eğitim gören Kerem, 2013'te Hamburg'a geldi.

        7

        6 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİSTLE OYNADI
        Hamburg'un kısa sürelerle Kaiserslautern ve Fortuna Düsseldof kulüplerine kiraladığı genç futbolcu, bu yılın başında Hoffenheim'e satıldı.

        8

        Hoffenheim takımının asları arasında yer alan Kerem Demirbay, bu sezon forma giydiği 6 resmi maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı.

        9

        İKİ ÜLKENİN DE MİLLİ TAKIMLARINDA GİYDİ
        Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı.

        10

        KADIN HAKEMLE SORUN YAŞAMIŞTI
        Kerem Demirbay, geçen yıl Fortuna Düsseldorf takımında oynarken kadın hakem Bibiana Steinhaus ile yaşadığı bir olayla gündeme gelmişti.

        11

        PALTOYLA KIZLARIN MAÇINI YÖNETTİ!
        Genç futbolcu, FSV Frankfurt maçında kendisine kırmızı kart gösteren Steinhaus için sosyal medya hesabında, "Erkek futbolunda kadınların işi olmadığına inanıyorum" diye yazınca, kız futbol takımlarının maçında hakemlik yapma cezası almıştı! Demirbay, karşılaşmayı hakem kıyafetiyle değil paltoyla yönetmişti.

        12