Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çetiner büyük konuştu! - Çaykur Rizespor Haberleri

        HTSPOR / MUSTAFA BAYRAK - RİZE

        Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligde 10 hafta daha kaldığını söyleyerek” Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Mücadele azmimizi kaybetmiyoruz. Önümüzde 10 maçımız kaldı ve bu 10 maçtan 30 puan bekliyorum” dedi. Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Malatya maçından sonra seri yakalamak istediklerini söyleyerek” Karabük maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Karabükspor iyi bir ekip ve savunmasını iyi tutan bir ekip. Karabük karşısında iki kez mağlup duruma düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Daha önceki maçlarda mağlup duruma düştüğümüz anda takım kendini toparlayamıyordu. Karabük karşısında direncimizi gösterdik” dedi.

        LİGİN EN ATEŞLİ DÖNEMİ

        Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligin son haftalarının ligde en ateşli dönem olduğunu söyleyerek” Bundan sonra ki maçlar daha zor geçecek. Rizespor olarak eksik yönlerimizi her geçen hafta daha iyi duruma getiriyoruz. İlk aştığımız şey ise mağlubiyetten gol atmayı başarmak. Karabük maçında iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düşmemize rağmen futbolcularım mücadeleyi bırakmadı. Hatta verilmeyen bir penaltımız var. Çağrı nin ve Okan in yakaladığı pozisyonlar golle sonuçlanmış olsaydı durum daha farklı olurdu” dedi.

        İLK GÖLÜ ATSAYDIK FARKLI OLURDU

        Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Karabük maçında ilk gölü atan ekip olsaydık, skor farklı olurdu diyerek” Maalesef ilk gölü atamadık. pozisyon yarattık. Ancak gol olmadı. İlk gölü biz atmış olsaydık. Karabük üzerimize gelecekti. Bu kadar defans yapmazdı. Gölü bulan Karabük defans ağırlıklı oynadı ve kontrataklarla üzerimize gelmeye çalıştı. Takımlar için en çok zorlandıkları anlar gölü yedikten sonra gol atmaktır” dedi.

        10 MAÇTA 30 PUAN HEDEFLİYORUZ

        Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligde 10 hafta daha kaldığını söyleyerek” Zirve ile aramızda 10 puan var. Bizim hedefimiz 10 maçta 30 puan. Takım olarak her geçen gün daha da güçleniyoruz. Takımın fizik ve kondisyon yönünden çok eksikleri vardı. 2 haftadır. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Futbolumuza kalite gelecek. Zorlu maçlar bizi bekliyor ancak Rizespor olarak bu zorlukların üstesinden gelebilecek güçteyiz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ