Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ali Koç baharı - Fenerbahçe Haberleri

        Ali Koç'un adaylığı açıklaması ve seçim tarihinin de 2018'in mayıs ayında olduğunu hatırlatması üzerine hem muhalif sesler kesildi hem de bu hafta sonu gelen sonuçlarla taraftarın yüzü güldü.

        Koç'un adaylığı tüm otoriteler tarafından olumlu karşılanırken, camianın önde gelen isimlerinden Sadettin Saran, Hulusi Belgü gibi isimler de destek veren açıklamalar yaptılar. Bu durum Ali Koç'un karşısına kimsenin çıkamayacağını gösterirken, Koç'un 2018 mayıs vurgusu da başkan Aziz Yıldırım ve yönetimine zaman tanımış oldu.

        TÜM BRANŞLAR KAZANDI

        Fenerbahçe'nin futboldan basketbola, voleyboldan yelkene kadar tüm branşları haftayı galibiyetler ile kapattı.

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4.hafta maçında Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynanan mücadelenin bir bölümünü geride götürse de 84-75 galip ayrıldı.

        Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 2.haftasında İstanbul Üniversitesi'ni konuk eden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı mücadeleyi 76-64 kazanarak 2'de 2 yaptı.

        Efeler Ligi 2016-2017 sezonu üçüncü hafta maçında Ankara'da Ziraat Bankası'yla karşılaşan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı maçı 3-2 kazandı

        Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi ikinci hafta maçında Beşiktaş'ın konuğu oldu. Akatlar Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden sarı-lacivertli takım ezeli rakibine set vermeden 3-0'lık skorla üstünlük sağladı.

        YELKEN'DE ŞAMPİYON YİNE FENERBAHÇE

        Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından düzenlenen ilk Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası hafta sonunda tamamlandı.

        28-30 Ekim tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya, 3'er sporcudan oluşan 16 takım katıldı. Üç sporcudan oluşan iki takımın birbirleriyle karşılaşması şeklinde gerçekleştirilen yarışlarda finale yükselen Fenerbahçeli yelkenciler finalde de ipi göğüsleyerek şampiyon oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ