Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Braga - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki dördüncü maçında Portekiz'in güçlü ekibi Braga ile karşılaşıyor. Peki Municipal de Braga Stadı'nda oynanacak Braga-Atiker Konyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        BRAGA-ATİKER KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü maçında Braga'ya konuk oluyor. Braga - Konyaspor maçı 3 Kasım Perşembe günü saat 23:05'te Estádio Municipal de Braga Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadele Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak. MaçıRomanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Tudor yönetecek.

        RANGELOV'UN CEZASI BİTTİ

        Konyaspor'da 2012 yılında Genk takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Dimitar Rangelov, Braga maçında forma giyebilecek.

        Sakatlıkları bulunan Romen futbolcu Ioan Hora, takımla birlikte çalışmaya başlarken, sakatlığı devam eden Vukovic'in kadroda bulunmayacağı bildirildi.

        İŞTE KONYASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

        Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Skubic, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Rangelov, Bajic.

        RANGELOV: "PUAN ALACAĞIMIZI UMUT EDİYORUM"

        Atiker Konyasporlu futbolcu Rangelov da zor bir maça çıkacaklarını kaydederek, "Biz de güçlü bir takımız. Eminim ki iyi bir maç çıkaracağız. Genç ama güçlü bir takımız. Bizim her pozisyonda iyi oyuncularımız var. Puan alacağımızı umut ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

        Maça hazır olup olmadığına ilişkin soruya Rangelov, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun bir süredir bu maçı bekliyordum. Üç maç ceza aldıktan sonra epey üzüldüm. Çok heyecanlıyım. Takımımın puan alması için elimden gelenin en iyisini yapacağım." yanıtını verdi.

        AYKUT KOCAMAN: TEMEL AMACIMIZ, SON MAÇI KAZANARAK KONYA'YA UMUT TAŞIMAK

        Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, maçtan önce yaptığı açıklamalarda "Şu bir gerçek ki son derece tecrübeli bir takımla oynayacağız. Braganın da içinde bulunduğu Portekiz takımları, özellikle bu kupaların gediklileri. Ne yapmaları gerektiği konusunda bizden birkaç adım öndeler. Temel amacımız, gruptaki son maça, Konyaya umut taşımaya yönelik olacak. Bunu gerçekleştirmek için büyük bir çaba ortaya koyacağız. Futbolda korku yok. Kağıt üzerinde bizden 1-2 adım öndeler. Önce gerekli tespitleri yaparsınız, ondan sonra da bir strateji belirlersiniz. Biz de gerekli tespitleri yaparken, bu cümleyi sarf ettik. Bu bir gerçek. Gerçeklerden kaçmanın hiç kimseye faydası yok. Gerçekleri bilerek, üzerine gitmek daha faydalıdır. En azından benim bakış açım bu. Bunu bilerek, galibiyete nasıl gidebiliriz stratejisini ortaya koymaya çalışacağız. Kağıt üstündeki gerçeklerle, sahadaki gerçekler hiçbir zaman örtüşmüyor. Futbolun en güzel tarafı da bu." ifadelerine ver verdi.

        GRUPTAKİ SON DURUM NASIL?

        Temsilcimiz Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde H grubunda Shakhtar Donetsk, Gent ve Sporting Braga ile yer alıyor. Grupta 9 puanı bulunan Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk lider durumda. Belçika ekibi Gent 4 puanla ikinci, Konyaspor'un rakibi Sporting Braga ise 2 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Konyaspor 1 puan ile grup sonuncusu. Bu akşam alınacak bir galibiyet Konyaspor'un 4 puana ulaşmasını sağlayacak.

        İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

        Aykut Kocaman'ın takımı temsilcimiz Konyaspor, ilk maçında evinde oynadığı Braga ile 1-1 berabere kalmıştı. 9. dakikada Deni Milosevic ile erken gol bulan Konyaspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmıştı.

        Üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor, 2. yarıdaki Braga ataklarını engelleyemeyince 55. dakikada Ahmed Hassan'ın golüyle durum 1-1 olmuş ve maç da bu skorla sona ermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ