Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Villarreal Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasında temsilcimiz Osmanlıspor, İspanyol ekibi Villarreal ile deplasmanda karşılaşacak. Peki maç hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte kritik karşılaşma öncesi tüm detaylar...

        VİLLARREAL-OSMANLISPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçında deplasmanda Villarreal ile karşılaşacak. Osmanlıspor için Avrupa Ligi'nde bir hayli kritik olan maç 3 Kasım Perşembe gecesi saat 23.05'te başlayacak ve Tivibu Spor 3'ten canlı yayınlanacak. Zorlu müsabakayıAvusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetecek.

        OSMANLISPOR GALİBİYETARIYOR

        Spor Toto Süper Lig'de son iki maçından puan çıkaramayan mor-sarılı ekip, Villarreal deplasmanında iyi bir oyunla 3 puan alarak moral bulmayı hedefliyor.

        Başkent ekibi, aynı puana sahip Zürih'e genel averajda üstünlük sağlamasına rağmen, ilk maçta rakibine yenildiği için 3. sırada bulunuyor. Grupta mağlubiyeti bulunmayan Villarreal ise 5 puanla ilk sırada yer alıyor.

        OSMANLISPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre başkent temsilcisi, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Mor-sarılı ekip, çabukluğa dayalı istasyon çalışması sonrası Villarreal maçına yönelik taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

        Koray Altınay ve Lawal'ın takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir, Karcemarskas, Sinan Kurt ve Diabate katılmadı.

        MUSTAFA REŞİT AKÇAY: İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEYİ PLANLIYORUZ

        Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, zorlu Villarreal deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam yaptığı açıklamalarda, "Villarrealin favori olduğu bir maça çıkacağız. Haddimizi bilerek ve sahanın her yerinde iyi mücadele ederek, iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz.

        İlk maçta gücümüzü onlarla paylaştık. Burada avantajlı olan onlar. Haddimizi bilerek ve sahanın her yerinde iyi mücadele ederek, iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz. Maçlar oynanmadan sonucu belli olmaz. Fiziksel ve psikolojik olarak iyi durumdayız. Ligdeki mağlubiyetler bizi olumsuz etkilese de bu maça çok fazla etkisi olacağını sanmıyoruz. Villarreale bazı zorluklar çıkaracağız.

        Orta sahada etkin pas hareketlerini durdurarak, hızlı oyuncularla Villarreal kalesine gitmek bizim de düşüncemiz. Taktikten çok, dikkat ve konsantrasyon bu maçta daha önemli olacaktır. Özellikle ters kademe ve ölü toplar konusunda konsantrasyonumuz yüksek olursa Villarrealin işini çok daha zorlaştırabiliriz.

        Zürih maçı en düşük konsantrasyonla oynadığımız maçtı ve belamızı da bulduk. Her şeye rağmen lig ve Avrupa arenasında mücadele etmeye güçleri yetecek karaktere sahip oyuncularım var.

        24 günde 8 maç yapacağız. Bu, henüz tanışmadığımız bir şey ve futbolcularım buna fiziksel uyum sağlamakta zorlanıyor. Ayrıca hesapta olmayan sakatlıklar var ve kadro derinliğimiz de zayıf. Her şeye rağmen bunun üzerinden gelecek bazı yöntemlerimiz var. Oyuncularımıza güveniyorum." ifadelerini kullandı.

        MUSA ÇAĞIRAN: İSPANYA'YA ÇOK İSTEKLİ GELDİK

        Osmanlısporlu futbolcu Musa Çağıran da Villarreal maçının kendileri için çok önemli olduğunu aktararak, "Çok istekli geldik. Ligde son 2 haftadır mağlup oluyoruz. Bu bizi kötü etkiliyor ve bir an önce eski günlerimize geri dönmek istiyoruz. Temkinli ve haddimizi bilerek oynayıp, bu deplasmandan iyi bir sonuç ve avantajla dönmek istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

        İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

        Ankara'da oynanan ilk maçta hızlı bir oyunla Villarreal karşısında 2-0 öne geçen başkent temsilcimiz, skoru koruyamayarak rakibinin 2 golüne de engel olamadı ve iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı.

        CEZALILAR VE SAKATLAR

        Karşılaşma öncesi son antrenmanını El Madrigal Stadında yapan Osmanlısporda kırmızı kart cezalısı Mehmet Güvenin yanı sıra sakatlıkları bulunan Raheem Lawal, Cheick Diabate ve Koray Altınay, Villarreal karşısında forma giyemeyecek.

        NİHAT KAHVECİ DE TRİBÜNDE OLACAK

        Öte yandan, 2006-2009 yıllarında Villarreal formasını giyen, 2012 ve 2013te bu kulübün alt yapısında teknik sorumluluk görevini üstlenen Nihat Kahvecinin de İspanyaya geldiği ve yarınki karşılaşmayı tribünden izleyeceği öğrenildi.

        Gruptaki diğer maçta ise İsviçre temsilcisi Zürih, Rumen ekibi Steaua Bükreş'i konuk edecek. Letzigrund Stadı'nda oynanacak müsabaka TSİ 23.05'te başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ