Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Rahmi Pekar: Adana'ya kalıcı spor tesisleri kazandırmak istiyoruz - Futbol Haberleri

        Pekar, kentteki bir restoranda, genel menajer Fatih Yücel, başantrenör Kaan Artun ve basketbolcularla basın toplantısı düzenledi.

        Toplantıda yeni salon inşaatı hakkında bilgi veren Pekar, şunları kaydetti:

        "Adana'ya kalıcı spor tesisleri kazandırmak istiyoruz. Bunların ilki şu anda gerçekleşiyor. Kısmet olursa bu, A takımımıza, altyapımıza ve Adana'nın tamamına hizmet edecek bir salon olacak. Şu anda kaba inşaatı bitmek üzere. Çatı kısmına geçiliyor. Ondan sonra iç tarafta da çalışmalar var. Önümüzdeki sezon inşallah maçları kendi sahamızda oynayacağız. Düşüncemiz mart ayı gibi tamamlamak."

        "BEŞİKTAŞ MAÇINDAN İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

        Pekar, 7 Kasım Pazartesi günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti.

        Rahmi Pekar, iki haftası geride kalan ligde başarılı olmak istediklerini anlatarak, "Bu sene Adana ASKİ olarak savaşçı bir takım kurduk. İnşallah Adanalı sporseverler, zevkli maçlar seyredecek." diye konuştu.

        Geçen hafta sahalarında Canik Belediyespor'u yendiklerini hatırlatan Pekar, şöyle devam etti:

        "Güzel bir galibiyet aldık, zevkli bir maç oldu. Gelecek haftaki Beşiktaş maçından da iyi bir sonuçla dönmek, güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Amacımız, sadece Adana'yı basketbolda temsil etmek değil. Altyapı oluşturmak, gençleri spora teşvik etmek. Bunun için özellikle siz spor basınına ihtiyacımız var."

        GAZETECİLERE PLAKET

        Pekar, toplantıda basın mensuplarına Adana ASKİ'ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, gazetecilere plaket verildi.

        Adana ASKİ Genel Menajeri Fatih Yücel, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü Mehmet Kemal Firik'e plaket takdim ederken, bazı gazetecilere de plaket sunuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ