Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Aboubakar'ın en büyük eksiği... - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

        İŞTE GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI...

        Mücadeleyi değerlendiren Şenol Güneş, "Rakip dirençli, moral ve motivasyonu üst seviyede. Bu maç için söylüyorum. İyi oyuncuları var. Fizikleri ve kondisyonları da iyi. 3-0 yapabilirdik. Vuruş tekniği olarak hatamızdan kaynaklanan, kaçan bir gol ve sonra hatadan yediğimiz gol rakibi oyuna ortak etti. Allah'tan ikinci golü yemedik. Trabzonspor'un ikinci yarı daha fazla gelmesini bekliyorduk. Seyirci devreye girdi ve güç verdi" dedi.

        "TRABZONSPOR İLK 5'E GİRECEK TAKIM"

        Trabzonspor'un iyi bir yolda olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Trabzonspor ilk 5'e girecek takım. Yukarıya yükselmeye müsait bir takım. Trabzonspor'un saha sonuçları alacağını düşünüyorum. Galatasaray ve bu maçta yükselen bir değer. Birkaç değişiklikle Trabzonspor çok daha iyi iş yapacaktır. Bizim çekindiğimiz bir maçtı. Her şeye rağmen galibiyeti hak ettik. Böyle bir takımı yenmek kolay değil." diye konuştu.

        "ABOUBAKAR'IN EN BÜYÜK EKSİĞİ..."

        Vincent Aboubakar'ın kaçırdığı golle ilgili görüşü istenen Şenol Güneş, "Aboubakar'ın kaçırması atması tartışılabilir. Bence en büyük eksikliği; boş alanlarda daha fazla pozisyon bulması lazım. İlk yarıda öyle bir tane pozisyon buldu. İkinci yarıda özel becerisiyle pozisyon buldu. Savunma arkasına koşmalı. Genç oyuncu bunlar olacak" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ