Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United'a karşı nasıl bir taktikle mücadele ettiğini açıkladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United'ı 2-1 mağlup ettikleri UEFA Avrupa Ligi maçındaki reaksiyonlarının sürpriz olmadığını söyledi.

        2

        Hollandalı teknik adam, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Zlatan Ibrahimovic'i ufaktan provoke ettik. Zlatan ve Rooney gibi oyuncular ufak boşlukları ve topla oynamayı severler.

        3

        Ancak, topu aldığı zaman onu sürekli zorlayarak irite ettiler. Ona karşı biraz sert ve agresif oynadık.

        4

        Zlatan Ibrahimovic'in taktiğimiz sonrası reaksiyonu hiç sürpriz olmadı. Zlatan'ı ve Rooney'i çok iyi tanıyorum ve ne yapmamız gerektiğini biliyordum. Onlar muhteşem oyuncular." ifadelerini kullandı.

        5

        "NASIL OYNAMAMIZ GEREKİYORSA ÖYLE OYNADIK"
        Manchester United'ın Fenerbahçe'den önce Old Trafford'da Burnley'e karşı oynadığı maçı ve moral bozukluklarını bildiğini söyleyen Advocaat, "Burnley'e karşı çok pozisyon bulup atamadılar ve bizim maçta ise neredeyse hiç pozisyonları yoktu.

        6

        Onlara karşı oynamak güçtü ama nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Ceza sahası içerisinde oynamak istediler ama buna izin vermedik.

        7

        İstedikleri oyunu oynamayınca Manchester Unitedlı oyuncuların moralleri bozuldu." diyerek sözlerine devam etti.

        8

        "YAZILANLARI APTALCA BULUYORUM"
        Jose Mourinho'nun çok kaliteli bir teknik direktör olduğunun altını çizen Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik patronu Advocaat, "Mourinho'nun doğruları bulacağına hiç şüphem yok.

        9

        Onun ne kadar çok farklı kulüpte birçok kupa kazandığını görüyoruz. Manchester United'da çok iyi iş çıkaracağına dair bahse girerim.