Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş ve Galatasaray Kerem Demirbay'ı istememiş - Galatasaray Haberleri
        1

        Almanya ile Türkiye arasında krize neden olan ve Bundesliga’da Hoffenheim formasıyla çok başarılı bir performans sergileyen 23 yaşındaki Kerem Demirbay’ın uzun zaman önce Türk kulüplerinin gündemine geldiği ortaya çıktı.

        2

        İlk olarak Galatasaray’ın Eski Şef Scoutu Mahmut Alpaslan tarafından 2012 yılında sarı-kırmızılı kulübe önerilen Kerem’in o tarihte kadroda düşünülmediği belirlendi.

        3

        Borussia Dortmund altyapısındayken Cim-Bom’un kapısından dönen Kerem Demirbay daha sonra Beşiktaş’a teklif edildi.

        4

        Tolgay Arslan’ın Beşiktaş’a transfer edildiği 2015 yılı ara transfer döneminde hiçbir kulübe bağlı olmayan Mahmut Alpaslan’ın o günlerde siyah-beyazlılara Kerem’i de tavsiye ettiği aktarıldı.

        5

        Galatasaray’ın aksine Kerem Demirbay ile ilgilenen ve yeni sezon transfer çalışmalarına dahil eden Beşiktaş Yönetimi, Türkiye ve Almanya’nın bu oyuncuya milli forma giydirmeye çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşadı.

        6

        Emre Mor’u da büyük gizlilik içinde takip ederken, milli gündem nedeniyle Borussia Dortmund’a kaptıran siyah-beyazlı yönetimin, Kerem Demirbay’ı kadrosuna katma şansının da bir hayli azaldığı vurgulandı.

        7

        Öte yandan Almanya kaynaklı haberlere göre ay-yıldızlı formaya sıcak bakan Kerem Demirbay için eski kulübü Borussia Dortmund’un devreye gireceği iddia edildi.

        8

        Beşiktaş’a önerildiği sırada bonservis bedeli 1 milyon euro olan bu oyuncu için diğer büyük Alman kulüplerinin de istekli oldukları savunuldu. (Skorer)

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ