Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Sneijder'in sözleri tartışılıyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in Medipol Başakşehir yenilgisi sonrasında takım arkadaşlarını suçlayan açıklamalarına gelen tepkiler boyut kazanmaya devam ediyor.

        2

        Galatasaray'ın uzak ara en fazla yılllık ücret kazanan oyuncusu durumunda olan Hollandalı yıldızın kendi performansını bir kenara bırakıp takım arkadaşlarını suçlaması camiada şaşkınlıkla karşılanmıştı.

        3

        Sneijder'in takım arkadaşlarını suçlamasına karşın, en son golünü 10 Şubat'ta Akhisar Belediyespor'a atan ve tam 21 haftadır gole uzak olan Hollandalı futbolcu ile Galatasaray son 5 haftada ilginç bir grafik yakalamış durumda.

        4

        2 Ekim tarihinde oynanan Antalyaspor maçında Sneijder ilk 11'de başlamış ve Sarı Kırmızılı takım Arena'da ilk devreyi 1-0 geride kapatmıştı. Arka adalesinde çekme olduğu için Riekerink, yıldız oyuncuyu kenara aldı.

        5

        Sneijder'in çıkması sonrasında Galatasaray ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle Antalyaspor maçını 3-1 kazandı. Bu maçın ardından Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın Belarus ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında yer aldı.

        6

        Hollanda için son derece sıradan gözüken bir maçta oynayan yıldız futbolcu, sakatlığının tekrarlanmasına neden oldu. Bu maçtaki sakatlığı yüzünden Sneijder, Galatasaray-Gençlerbirliği deplasmanında forma giymedi ve Sarı-kırmızılı takım bu karşılaşmayı kazandı.

        7

        Sneijder'in tedavisi tamamlandı ve bir hafta sonraki Trabzonspor maçında forma giydi. Sneijderli Galatasaray, Trabzon'a Arena'da yenilerek sezonun ilk yenilgisini aldı. Sneijder yeniden sakatlandı ve takımının Adana deplasmanında forma giyemedi.

        8

        Galatasaray bu zorlu deplasmandan 3 puanı çıkardı. Ancak Sneijder geçtiğimiz hafta iyileşip tekrar formasını giydi ve Galatasaray yine kendi sahasında sezonun ikinci yenilgisini aldı.

        9

        Son 5 haftada görülüyor ki Sneijdersiz Galatasaray, 3 maçını kazanırken, Hollandalı futbolcunun oynadığı 2 maçta rakiplerine boyun eğdi.