Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Fatih Terim: "3 puan iyi ama daha rahatlamadık" - Futbol Haberleri

        İşte Fatih Terim'in sözlerinden satırbaşları...

        "3 puan almak iyi ama daha rahatlamadık. Daha kazanmak zorunda olduğumuz birçok maç var. Puan olarak yaklaştık ama daha bitmedi."

        "Maç, maç gitmek lazım. Grupta her şey olabiliyor. Her maçı ayrı planlayıp, düşünmek lazım. En başta Hırvatistan'ın grubumuzun favorisi olduğunu söylemiştim. Gidebildiğimiz yere kadar kaybetmeden gitmek çok önemli."

        "Kosova'nın dar alanda oynadığını bildiğimiz için Volkan'ı açıkta kullandık. Gökhan da ona yardım etti. Daha çok orta bekliyordum. İlk yarıda gol pozisyonları bulduk ama olmadı."

        "Yunus Mallı'nın oyuna girmesi çok isabetli oldu. Dribbling yapabilen, dar alanda iyi işler yapan bir oyuncu. Bazı oyuncularımızın fiziki yorgunluğu ve takımlarında istedikleri süreleri alamamaları bazen sıkıntı yaratıyor."

        "Oyuncularım maç boyunca oyunu istedikleri gibi yönlendirdi. Bu arada Kosova Milli Takımı da daha iyi oluyor. Bütün çalışmalarımız Kosova'nın defans bölgesi üzerineydi. Bu tip maçlarda kilidi açan erken goldür. Ne kadar erken gol bulursanız o kadar çok pozisyon ve gol bulursunuz."

        "Oyunu yönlendiren istediği gibi birçok varyasyon deneyen bir takım vardı. Zaman zaman çok da hoş hareketler oldu. İkinci yarının başında erken golün gelmesi de bizi rahatlattı."

        "Gençlere şans vermeye devam ediyorum. Cengiz Ünder de çok genç bir evladımız. Biz yaşlı-genç ya da acemi demeden herkesi oynatıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ