Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Feda sezonunda takımın öncülerinden olan Beşiktaş'ta Olcay Şahan, son haftalardaki kötü performansı yüzünden taraftarın hışımına uğradı - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | CÜNEYT HAYDAROĞLU

        Süper Lig’de 2012-2013’ü “feda” sezonu olarak geçiren Beşiktaş, o dönem 12 futbolcuyu kadrosuna katarken bir isim Siyah-Beyazlı formayı giyebilmek için müthiş bir özveride bulunmuştu...

        2

        Almanya’nın Kaiserslautren takımında oynayan Olcay Şahan, yönetim tarafından her ne kadar çok istense de bonservisi yüksek olduğu için transferi bir türlü gerçekleşmiyordu.

        3

        Ancak o Beşiktaş formasını giyebilmek için bonservis bedelinin bir kısmını cebinden ödedi.

        4

        Siyah-Beyazlı takımda çok güzel günler yaşayan, takımın en sevilen ismi olmayı başaran, katkılarıyla şampiyonlukta pay sahibi olan ve milli takıma kadar yükselen deneyimli oyuncunun son dönemde performansında yaşadığı düşüklüğe taraftar biraz olsun tahammül edemedi.

        5

        ŞENOL GÜNEŞ SAHİP ÇIKTI
        AZ Alkmaar ile Vodafone Arena’da oynanan hazırlık maçında; sol kanattan ceza sahasına giren ancak çaprazdan kaleye vurmakta geciken Olcay, üst üste çalım deneyip en sonunda yere düşünce taraftarların hışmına uğradı ve ıslıklandı.

        6

        Buna çok içerleyen 29 yaşındaki futbolcu devre arasında hocasına kendisini oyundan almasını söyledi.