Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma'dan Benfica'ya mesaj var: Onlara karşı oynamayı severim... - Beşiktaş Haberleri

        Portekiz'in Letonya'yı 4-1'lik skorla mağlup ettiği maçta oyuna 65. dakikada girip iki asist yaparak maça damga vuran isimlerden olan Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Benfica ile oynayacağı maçla ilgili konuştu.

        Karşılaşma sonrasında Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda Beşktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynayacağı maçı sabırsızlıkla beklediğini söyleyen yıldız futbolcu, "Benfica'ya karşı oynamayı severim. Bu nedenle maça da hazırım." dedi.

        "TALISCA HARİKA BİR YETENEK"

        Quaresma, Talisca'nın sakatlığı nedeniyle eski takımı Benfica'ya karşı forma giyemeyeceğinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Bizim için çok önemli bir oyuncu. Harika bir yetenek ve aramıza tekrar dönmesi bizim için çok önemli. Her takım önemli oyuncularının eksikliğini hisseder elbette ancak mevcut kadromuzla elimizden geleni yapmak zorundayız."

        "BAŞARIMIZ SÜRPRİZ DEĞİL"

        Quaresma, Şampiyonlar Ligi gruplarında aldıkları başarılı sonuçların sürpriz olmadığını da anlatırkeni, "Benfica da, Napoli de bizi küçümsemedi çünkü kalitemizi biliyorlardı. Günümüzde artık kolay maç yok ve biz de bunu kanıtladık. Napoli'de çok önemli bir galibiyet aldık. Herkes kaybetmemizi bekliyordu ama neler yapabileceklerimizi gösterdi. Benfica karşısında da her şey bizim elimizde. Gruptaki mücadelenin son maça kadar süreceğini düşünüyorum." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ