Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor 1. Lig Kulüpler Birliği kuruluyor - Futbol Haberleri

        Başkanı Süleyman Urkay, 1. Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanlarının aldığı bu karara Denizlispor'un öncülük yaptığını belirtirken şunları söyledi:

        "Böyle bir oluşum zorunluydu. 1'inci Lig Kulüpler Birliği'nin kurulmasında katkıda bulunmaktan mutluyum. Umarım bundan sonra birlikte hareket ederek bütün Anadolu kulüplerinin sesi oluruz. Davetimizi kırmayıp gelen bütün başkanlarımıza teşekkür ediyorum."

        Toplantı sonunda oluşturulan 6 kişilik İcra Kurulu'nda Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in yer aldığını hatırlatan Süleyman Urkay, açıklamasına şöyle devam etti:

        "Sık sık İstanbul'a gidemeyeceğim için ben kurulda yer almadım, ama Denizlispor olarak birliğin tüm kararlarında etkin olacağız."

        Bu arada yeşil siyahlı takım, hafta sonunda oynayacağı Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla sürdürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ