Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'in derbi iddiası - Galatasaray Haberleri
        1

        Sarı-Kırmızılılılar, bu sezon Kadıköy şanssızlığına son verip camiayı sevince boğmak için tek yürek oldu.

        2

        “O sene bu sene” mesajları veren başkan Dursun Özbek, “17 yıldır Kadıköy’de galip gelememek futbolcularda baskı yaratıyor mu?” sorusu üzerine şöyle konuştu:

        3

        “Her maç yeni bir maç. Biz bu 17 yıllık hasreti bitirmek istiyoruz. Bunun için Kadıköy’e gideceğiz. ‘17 senedir yenemiyoruz, yine yenemeyiz’ durumunda değiliz. G.Saray, Kadıköy’deki her maça yenmeye gider.”

        4

        Şampiyonluk yarışının mart sonu ve nisandan önce şekillenmeyeceğini vurgulayan Özbek, “Mayıslar hep G.Saray’ın mı?” sorusu üzerinden yapılan slogan hatırlatmasına da “Hep öyle oldu, öyle olacak” yanıtını verdi.

        5

        ‘YABANCI HAKEM İSTEMEDİK’

        Divan Kurulu toplantısında yönetimin derbiye yabancı hakem istemesi gerektiği konusu da gündeme getirilmişti.

        6

        Dursun Özbek, bu konuda “Bizim böyle bir isteğimiz yok. Hakemler zaten hata yapabiliyor. Futbolda bunlar var. İnşallah derbide hakem hatası olmaz” yorumu yaptı.

        7

        Aziz Yıldırım’la görüşmediğini, F.Bahçe’den de bir davet gelmediğini ifade eden Özbek, yönetim olarak derbiye otobüsle gideceklerini sözlerine ekledi.

        8

        Taraftar yasağına son verilmesinin önemine işaret eden Dursun Özbek, “Yapmak istediğimiz şey; sporda barış. Beşiktaş’ın stadına gittik. Kadıköy’de de provokasyon olmazsa bir sıkıntı olmaz” açıklamasını yaptı.

        9

        ‘Yenikapı ruhu’nun spora da yansıması gerektiğinin altını çizen Özbek, “Türkiye’nin bu süreçte buna ihtiyacı var. Emniyet, önlemleri alacak. Taraftarı iyi bir düzen içerisinde stada sokacak” değerlendirmesi yaptı.