Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor.Trabzonspor ile Gençlerbirliği, Ankara'da oynanacak maçla ligde 65. kez karşı karşıya gelecek.Peki Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? İşte maçın tüm detayları..

        GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        27 Kasım 2016 Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Zorlu maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        Kırmızı-siyahlılarda kart cezalısı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları devam eden Bogdan Stancu ve Guy-Michel Landel, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

        SÜPER LİG'DE 78. RANDEVU

        Gençlerbirliği ile Trabzonspor, yarın 78. kez karşılaşacak.

        Başkent temsilcisi, 77 resmi maçın 14'ünde sahadan galibiyetle ayrılırken, 44 karşılaşmada bordo-mavili rakibine mağlup oldu. Rakipler arasındaki 19 maç berabere biterken, bordo-mavili taraftarlar 151, kırmızı-siyahlılar ise 73 kez gol sevinci yaşadı.

        Kırmızı-siyahlı ekip, Karadeniz temsilcisiyle oynadığı 64 lig mücadelesinin ise 12'sini kazandı, 37'sini kaybetti. Ligde oynanan 15 maçta rakipler birer puan aldı. Ligde başkent temsilcisi 62, bordo-mavililer 126 gol attı.

        Gençlerbirliği, Ankara'da oynanan 32 lig mücadelesinin 8'inde hanesine 3 puan yazdıran ekip olurken, 14 karşılaşmada rakibine yenildi. Başkentte oynanan 10 maç ise berabere tamamlandı. Kırmızı-siyahlılar, Ankara'da taraftarına 36 gol sevinci yaşattı, 49 gol sonrası ise meşin yuvarlağı kalesinden başlama noktasına taşıdı.

        ANKARA'DAKİ MAÇLARDA TRABZONSPOR ÜSTÜN

        Trabzonspor, Ankara'da oynadığı 32 lig maçında 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

        Gençlerbirliği karşısında deplasmanda en son 2012-2013 sezonunda 4-0 galip gelen Karadeniz ekibi, 2013-2014'te 3-2 mağlup oldu, 2014-2015'te 1-1 berabere kaldı. Geçen sezon da sahadan 3-1 yenik ayrılan bordo-mavililer, böylece başkentte son 3 maçında galibiyet elde edemedi.

        TRABZONSPOR YÖNETİMİ ANITKABİR'İ ZİYARET EDECEK

        Bu arada Trabzonspor yönetimi, yarın Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesi taraftarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret edecek. Bordo mavili kulüpten yapılan duyuruda, "Taraftarlarımızla Anıtkabir Aslanlı Yol'da saat 10.30'da buluşup atamıza gideceğiz" ifadelerine yer verildi.

        KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

        Teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle son oynanan Antalyaspor maçının 11'inde zorunlu değişiklikler yapacak. Okay ve Mehmet Ekici'nin cezalı, Castillo ile Mustafa Akbaş'ın da sakat olması nedeniyle deneyimli teknik adamın Güray, Aytaç ve Akakpo gibi isimleri 11'e monte etmesi beklenirken, ayrıca cezasını Antalyaspor maçıyla tamamlayan Uğur'un da yeniden 11'deki yerini alacağı öğrenildi.

        TRABZONSPOR İLK DEVREYİ 20 PUANDA KAPATMAK İSTİYOR

        Spor Toto Süper Lig'de sıkıntı bir dönemin içinde bulunan Trabzonspor ilk yarının tamamlanacağı 16. hafta sonunda 20 puana ulaşmayı hedefliyor. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Karadeniz ekibinde hesaplar yapılmaya başlanırken, ikinci yarıya rahat girmeyi planlayan Ersun Yanal, ilk yarıyı 20 puanla bitirmek istiyor

        ZORLU VİRAJ

        Spor Toto Süper Lig'de son 3. haftadır maç kazanamayan Trabzonspor, ligin 11 haftasında sadece 11 puan toplayabildi. Tehlike hattına yakın durumda olan Karadeniz ekibi için ilk yarıda geriye kalan 5 maç hem futbolcular hem de teknik heyetin kaderini etkileyecek. Özellikle bu süreçte formsuz oyuncuların durumları gözden geçirilecek. Şimdiye kadar Ersun Yanal'ın ismini tartışmaya açmayan Başkan Muharrem Usta ve bazı yöneticilerin bu süreçte ortaya çıkacak olan tablo karşısında muhalif yöneticilere karşı nasıl bir planlama yapacağı ise netlik kazanacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ