Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş F.Bahçe ve Beşiktaş arasındaki golsüz derbide iki kulübün yöneticileriden ağır sözler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER | MERİÇ MÜLDÜR

        F.Bahçe ve Beşiktaş arasındaki golsüz derbi futbol olarak kimseyi tatmin etmezken karşılaşma sonrasında iki kulübün yöneticilerinin söyledikleri uzun süre konuşulacağa benziyor.

        2


        Hakem Hüseyin Göçek’in kararları iki tarafta da büyük tartışma yaratırken protokol tribününde yaşananlar şöyle:

        3

        FENERBAHÇE CEPHESİ:
        Hakem Hüseyin Göçek ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu hedef alan Sarı-Lacivertliler, “Rakibe yüzde 100 üç sarı, bir kırmızı çıkaramadı. Niye çalmıyorsun kardeşim!

        7

        Dış saha sorumlusu atamışlar, yine Beşiktaşlı. Çiçekçi bile Beşiktaşlı!” ifadeleriyle rakiplerine yüklendiler.

        8

        YILDIRIM DA TEPKİLİ
        Kanarya’nın başkanı Aziz Yıldırım da hakemlerden dert yandı. Yıldırım maçın bitimiyle “Bu hakemler olduğu sürece istediğin kadar futbol oyna.

        9

        Bu hakemlerle buraya kadar. Kazanıp kaybetmek önemli değil. İyi oynayıp kaybedebilirsin de. Ama kazanacakken hakem seni engelliyor.

        13

        Quaresma’yı haftalardır herkes konuşuyor. Adama sarı kart göstermiyorlar. Gösterseler belki Başakşehir, belki bizim maçta oynamayacak” diye konuştu.

        14

        BEŞİKTAŞ CEPHESİ:
        Kadıköy’deki derbinin ardından Beşiktaş cephesinde maç sonunda protokol tribününde çıkan tartışmalar nedeniyle Fenerbahçe’ye tepki vardı.

        15

        Bazı yöneticiler, özellikle de Hakan Özköse ve Gökhan Sarı, Fenerbahçeliler’e karşılık vermek isteseler de diğerlerinin sakin olmaları yönündeki telkinleriyle karşılaştılar ve suskun kaldılar.

        16

        Hakan Özköse, “Hiçbir statta böyle bir davranışla karşılaşmadık” derken, yöneticiler özellikle Mahmut Uslu’nun sözlerine tepki gösterdiler.

        17

        Maç anında da protokol tribününe dönerek “Tezgahı kurmuşsunuz. Bu hakemlerle işiniz iş” diyen Uslu’nun sözlerine şaşıran ve kızan Siyah-Beyazlılar, buna karşılık olarak “Yıldırım Demirören kaç senedir federasyon başkanı?

        18

        Onun döneminde bir kez şampiyon olduk. Beşiktaş’ı kollasalar, dedikleri doğru olsa her sene şampiyon olurduk” dediler.

        22

        Dev karşılaşmayı da Beşiktaş yönetim kurulu eski üyesi, aile dostları Yalçın Kaya Yılmaz ile yan yana izlediler.

        23

        Fenerbahçe yönetiminin kendilerini karşılamamasını da yadırgayan Beşiktaş protokolü, “Biz her misafir takımı stadımızda ağırlıyoruz. Bir beklentimiz yok ama dostluk adına bu tür yaklaşımlar da önemli” ifadelerini kullandılar.

        24

        Bu arada, Fenerbahçe’den yönetici Şekip Mosturoğlu, maç öncesi protokol tribününe giderek 2. başkan Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak’a “Hoş geldiniz” dedi ve kısa bir süre sohbet etti.