Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'lı Veli Kavlak'tan Fenerbahçe açıklaması! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın golsüz berabere kaldığı derbinin ardından, Şenol Güneş'in Gökhan Gönül'e gösterilen tepkiler üzerine "Fenerbahçe'den biz gelmek isteyen başka futbolcular da oldu" sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

        2

        Bu ismin Mehmet Topal olduğu spor basının manşetlerini süslerken, Fenerbahçe Kulübü'nden Şenol Güneş'e yönelik olarak çok sert bir açıklama yayınlamıştı.

        3

        Sarı-Lacivertli kulübün açıklamasında yer alan "Geçmişten günümüze ve hatta şuan ki Beşiktaş oyuncularından aracılar vasıtasıyla tarafımıza haber göndererek, takımımıza transfer olma arzusunu ileten birçok futbolcu olmuştur" ifadeleri dikkat çekmişti.

        4

        Spor basınında bu futbolcunun Veli Kavlak olduğu iddia edildi. Beşiktaşlı futbolcu bu konudaki sessizliğini HABERTURK.COM'a bozdu.

        5

        "Bu haberlere gülüyorum" diyen Veli Kavlak, "Ne benim menajerimden böyle bir isteğim olmuştur, ne de Fenerbahçe'den bana gelen bir talep olmuştur" ifadelerini kullandı.

        6

        Veli Kavlak uzun süren sakatlığı ile ilgili olarak da "Her şey yolunda gidiyor, en yakın zamanda sahalara tekrardan döneceğim" dedi.

        HTSPOR.COM / ERDEM KELEŞ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ