Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir'in serisine son vermek istiyor - Futbol Haberleri

        Koç, yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir'in güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Medipol Başakşehir bu ligin en iyi takımlarından biri. Namağlup olmaları her takım için ayrı bir motivasyon sağlıyor. Onlara ilk mağlubiyetlerini tattırmayı hedefliyoruz. Futbolcularımızın, taraftarımızı da arkasına alarak camiamıza güzel bir galibiyet daha hediye etmelerini umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde lig ve kupada çıktıkları 4 maçı da kaybetmediklerine dikkati çeken Koç, son 3 deplasmandan da galibiyetle döndüklerini, bu süreçte yapılan oyuncu değişikliklerinin, sonuçta önemli rol oynadığını ifade etti.

        Koç, takımdaki her oyuncunun hazır durumda olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Sahaya giren her oyuncumuz 1 dakika da 10 dakika da oynasa elinden geleni sahaya yansıtıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Şans verildiğinde de en güzel şekilde o şansı değerlendiriyor. Kayseri'de sonradan oyuna giren Matei'nin golü, Fenerbahçe ve Adanaspor maçlarında Rantie'nin golleri hocamızın her oyuncuyu hazır duruma getirmeye çalıştığını gösterdi."

        Adanaspor'u 2-0 yendikleri maçı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın da izlediğine değinen Koç, "Başkanımız sağlık sorunlarına rağmen takımı yalnız bırakmak istemedi. Çocuklar da maç sonunda galibiyeti ona armağan etti." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ