Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Trabzonspor - Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? - Trabzonspor Haberleri

        SPOR Toto Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet özlemine Kayserispor'u yenerek son veren Trabzonspor, yarın sahasında ağırlayacağı Adanaspor maçında da 3 puan hedefliyor. PekiTrabzonspor - Adanaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        Ligde 13 haftada 15 puan toplayan Trabzonspor, 14'üncü haftanın açılış maçında yarın sahasında Adanaspor'u konuk edecek. Geride kalan haftada Kayserispor deplasmanında aldığı galibiyetle alt sıralardan uzaklaşan bordo mavililer, Adanaspor karşısından da galibiyetle ayrılarak hem seri yakalamak, hem de üst sıralarla puan farkını azaltmak istiyor.

        TRABZONSPOR - ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Trabzonspor - Adanaspor maçı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Trabzonspor:Onur- Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Güray, Aytaç, Okay, Bero, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, N'doye

        Adanaspor:Hayrullah-Ramos, Digao, Didi, Renan Diniz, Renan Foguinho, Tevfik, Ronei, Koman, Magaye, Edgar

        SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

        Bordo mavililerde Kayserispor maçında sakatlanan Uğur Demirok, Adanaspor karşısında görev yapamayacak. Savunmada zorunlu değişikliğe gidecek olan teknik direktör Ersun Yanal'ın, son oynanan Kayserispor maçındaki 11'ini ise büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın 11'de tek değişiklik yaparak sakatlığı bulunan Uğur'un yokluğunda Durica'nın partneri olarak Mustafa Yumlu'ya görev vermesi bekleniyor.

        ADANASPOR İLE 50'İNCİ RANDEVU

        Bu arada Trabzonspor ile Adanaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacakları maçla birlikte 50'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 49 maçta Trabzonspor'un 30, Adanaspor'un 10 galibiyeti bulunuyor.

        9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 75 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü.

        4 İSİM SARI KART CEZA SINIRINDA

        Bu arada Trabzonspor'da Adanaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu sezon ligde toplamda 47 sarı kart gören bordo mavililerde, 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunan Durica, Bero, Aytaç ve Zeki, yarın ki maçta da kart görmeleri durumunda ligin 15'inci haftasında oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ