Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Moussa Sow: Hiçbir zaman böyle sinirlenmedim - Fenerbahçe Haberleri

        Senegalli yıldız sözlerine, "Geçtiğimiz günlerde yakınlarını kaybeden tüm ailelere taziyelerimi iletiyorum." diyerek başladı.

        Karşılaşmayı değerlendiren Sow "Maça dönecek olursak, çok iyi oynamadık. Yorgun bile olsak daha iyisini yapmalıydık. Hala hiçbir şey bitmiş değil ama biraz uzaklaşmış olduk." dedi.

        Yıldız futbolcu iptal edilen golü hakkında ise "Şu anda golü izliyorum ve bu beni güldürüyor. Çok fazla sayıda böyle gol attım. Net bir şekilde görebiliyoruz, önce golü atıyorum. Oyuncu kafasını sokuyor oraya, normal değmem. Ben önce topa dokunuyorum. Profesyoneller iyi bilir, bu gol. Şöyle düşünelim, tam tersi olsa o oyuncu orada topa vuruyor olsa penaltı mı verecek böyle bir pozissyona. O bana öyle vursa penaltı vermez. Hiçbir zaman böyle sinirlenmedim. Bir hakem kararına karşı böyle sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Kusura bakmasın. İçeri girerken, "Nasıl böyle bir pozisyonda faul verebilirsiniz," onu sordum Cüneyt Çakır'a. "Çok yakındınız, tehlikeli bir hareketti" dedi bana. Ben çok fazla saydıa böyle gol attım, mesafe yakın bile olsa goller verildi. Bir de penaltı var. Her şeyi hakeme yıkmak değil amacım ama bu gece çok fazla hata oldu." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ