Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Adanaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası Adanaspor-Medipol Başakşehir maçı ile açılacak. Adanaspor, bu sezon ligde yoluna namağlup devam eden ve 35 puanla liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir'i evinde ağırlayacak. Peki Adanaspor-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        Medipol Başakşehir 35 puanla liderlik koltuğunda otururken rakibi Adanaspor 9 puanla 17. sırada yer alıyor.

        ADANASPOR-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 16. haftasında Adanaspor ile Medipol Başakşehir karşılaşacak. Adanaspor-Medipol Başakşehir maçı 24 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erkan Akbulut yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'E MAHMUTTAN İYİ HABER

        Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, 24 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesislerinde, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular salonda çalıştı.

        İdmana sakatlığı geçen Mahmut Tekdemir de katıldı. Turuncu-lacivertli takımın ligde oynadığı Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarında yer alamayan Mahmut, teknik direktör Abdullah Avcının şans vermesi halinde Adanaspor karşısında forma giyebilecek.

        Medipol Başakşehirde, Adanaspor maçı öncesinde tek eksik ise sakatlığı süren Hakan Özmert.

        Turuncu-lacivertliler, Adanaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        SÜPER LİG'DE İLK RANDEVU

        İki takım Spor Toto Süper Lig'de ilk randevularına çıkıyor. Medipol Başakşehir, maçtan galip gelerek devreye lider girmeyi planlarken, Adanaspor ise turuncu-lacivertli takım karşısında alacağı sürpriz bir galibiyetle moral bulmak istiyor.

        ADANASPOR KALESİNİ GOLE KAPATAMIYOR

        Adanaspor, bu sezon oynadığı karşılaşmaların sadece birinde kalesini gole kapatabildi. Turuncu-beyazlı ekip, ligde oynadığı 15 maçta 12 gol atıp 23 gol yerken, Medipol Başakşehir ise attığı 30 gole karşı kalesinde sadece 10 gol gördü.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 24 MAÇTIR YENİLMİYOR

        Süper Lig'in tek namağlup takımı konumunda bulunan Medipol Başakşehir, oynadığı son 24 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu turuncu-beyazlıların Süper Lig'deki en uzun yenilmezlik serisi. Adanaspor ise lige kötü bir başlangıç yaparak sadece 2 galibiyet alabildi. Turuncu-beyazlılar bu 2 galibiyeti de evinde oynadığı karşılaşmalarda elde etti.

        CİKALLESHİ: "BİR RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

        Medipol Başakşehir'in Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi, ligin zirvesinde bulunmalarının en önemli sebebinin, uzun vadeli hedefler yerine her maçı tek tek düşünmeleri olduğunu söyledi.

        Sokol Cikalleshi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yanı sıra kupada da zirvede bulunduklarını hatırlatarak, "Ligde ve kupada hedeflerimiz var. Özellikle ligde çok iyi gidiyoruz. Sezon sonunda neden bir kupa kazanmayalım. Bu bir rüya ve biz de bir rüyayı gerçekleştirmek için çalışıyoruz." dedi.

        Her bölgede yaşanan forma rekabetinin de takıma olumlu yansıdığının altını çizen Arnavut golcü, "Rekabet bir takım için her zaman iyidir. Bizim takımımızda da bu rekabet oldukça fazla. Rekabet bir oyuncuyu tetikler, en iyisini vermesini sağlar. Bunun karşılığını da lig tablosundaki yerimizde görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

        "İLK YARIYI LİDER KAPATMAK İSTİYORUZ"

        Cikalleshi, yarın Adanaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Her maç zor, Adanasporkarşılaşması da bu zor maçlardan biri. Şu anda puan tablosundaki yerleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Çünkü bunu düşündüğümüz zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz. Adana'da güzel bir futbol ortaya koyarak, alacağımız iyi bir sonuçla ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz." diye görüş belirtti.

        DÜDÜK HÜSEYİN GÖKÇEK'TE

        Süper Lig'in 16. haftasında 24 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erkan Akbulut yapacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ