Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Babel'in ardından Eto'o ve Rakitskiy'nin peşine düştü - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig’de bu dönemde geçen sezonki şampiyonluğu tekrarlayıp formalarına 3. yıldızı takmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrolarını güçlendirmek için Ocak ayındaki transfer dönemi konusunda çalışmalarına hız verdi.

        2

        Ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından tamamen bu konuya yoğunlaşan yönetim Ryan Babel transferinin ardından hücum ve savunma hattına yeni takviyeler yapmak için de harekete geçti.

        3

        Babel’le 2,5 yıllık kontrat yapılması sonrasında Beşiktaşlı yöneticiler, yeni hedeflerini Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o olarak belirledi.

        4

        Kırmızı-Beyazlılar’da bu sezon çıktığı 12 lig maçında 5 gol 2 asistlik performans sergileyerek son haftalara damgasını vuran Kamerunlu futbolcuyu sezon başında da takımına kazandırmak için çaba sarf eden ancak bunu başaramayan Beşiktaşlı idareciler, bu kez transferi bitirmeyi planlıyor.

        5

        AHMET NUR ÇEBİ GÖRÜŞECEK
        Takımın golcüsü Vincent Aboubakar’ın gelecek ay başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası’na ülkesi Kamerun’la katılacak olmasını ve yaklaşık 1 ay Beşiktaş’tan uzak kalmasını göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar, bu hafta Antalyaspor Yönetimi’yle Eto’o transferini görüşecek.

        6

        Tecrübeli futbolcuyla her konuda el sıkışan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’le bonservis konusunu konuşup, ara transferde Eto’o’yu Kartal yapmayı planladığı bildirildi.

        7

        BAŞKAN DEVREYE GİRİYOR
        Stoper takviyesi Shakhtar Donetsk’li Yaroslav Rakitskiy için de temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncu için kesenin ağzını açtı.

        8

        27 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Euro’luk talepte bulunan Ukrayna temsilcisine son olarak 6 milyon Euro’luk öneride bulunan Beşiktaşlı idarecilerin, bu transfer konusunda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

        9

        Başkan Fikret Orman’ın ara transfer döneminin başlangıç tarihi olan 4 Ocak tarihinden önce bizzat Ukrayna’ya gidin Shakhtar’lı yöneticilerle bu transfer konusunda masaya oturması bekleniyor. (Fanatik)