Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Oleksandr Karavayev Fenerbahçe'de (Oleksandr Karavayev kimdir?) - Fenerbahçe Haberleri

        Ukrayna ekibi Zorya Luhansk, resmi internet sitesinden 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oleksandr Karavayev’in Fenerbahçe’ye transfer olduğunu açıkladı.

        Shakthar Donetsk'in oyuncusu olanKaravayev Zorya'dakiralık olarak forma giyiyordu.Zorya'nın yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ninher iki takımla da anlaşarak transferi bitirdiği belirtildi. Eski kulübüKaravayev'e başarılar diledi.

        Karavayev bu sezon Ukrayna liginde oynadığı 17 maçta 6 gol atıp, 2 asist yaptı.24 yaşındaki futbolcu UEFA Avrupa Ligi'nde 6 maçta, Ukrayna kupasında ise 1 maç forma giydi.

        UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Zorya'da Karavaev, sarı-lacivertli ekibe karşı 2 maçta da 90 dakika forma giydi.

        FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

        Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’in oyuncusu Oleksandr Karavayev’in ligin ikinci yarısında kulübümüze kiralanması suretiyle transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."

        AVRUPA LİGİ'NDE FORMA GİYEMEYECEK

        Oleksandr Karavayev, Zorya ile UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği için, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak.

        Oleksandr Karavayev kimdir?

        Doğum tarihi/Yaş: 2 Haz 1992 (24)

        Doğduğu il: Kherson

        Uyruğu: Ukrayna

        Boyu: 1,73 m

        Mevki: Orta saha - Orta saha sağ

        Güncel piyasa değeri: 2.5 milyon Euro

        Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavayev...
        Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavayev...
        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ